0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Капките Хепавитал са най-добрата и ефективна грижа за черния дроб


Билките, които влизат в състава на капките Хепавитал, действат отлично не само на черния дроб и жлъчката, но и на дебелото черно и храносмилателната система, като цяло

Ето най-важните факти за черния дроб, които трябва да знаете. Не само като обща култура, но да разберете колко важно е здравето на черния дроб.

1. Черният дроб е най-големият вътрешен орган на нашето тяло, който при възрастен човек има средно тегло 1,5 кг и се намира в коремната кухина. Черният дроб изпълнява важни функции: детоксикация, храносмилане, синтез на протеини, натрупване на енергийни вещества.

2. Черният дроб е филтър, през който преминава кръвта и където тя се "почиства" от неспарени органи на коремната кухина (черва, стомах, панкреас). В черния дроб има клетки, които действат като „почистващи вещества" (макрофаги). В допълнение, "детоксикацията" в черния дроб е биохимичен процес, в който участват ензими.

Най-доброто, което може да направите за черния дроб е прочистването и детоксикацията с капките ХЕПАВИТАЛ

 

3. Черният дроб произвежда 500-600 мл жлъчка, която участва в храносмилането на мазнините. Жлъчката емулгира мазнините и ни помага да ги усвояваме. Освен това жлъчката е екскретираща среда, с която тялото премахва токсините (тежки метали, лекарства и др.). Следователно отливът на жлъчка от черния дроб е толкова важен. Това е част от системата за детоксикация на организма.

4. Черният дроб участва в регулирането на въглехидратния и протеиновия метаболизъм, както и в този на мазнините. Например обмяната на холестерол, синтеза на фибриноген, албумин и др. Дисфункцията на черния дроб е една от причините за натрупване на излишно тегло.

5. Черният дроб има огромна способност за самолечение

6. Черният дроб никога не боли. Факт е, че черният дроб е „мълчалив орган", тоест никога няма да боли, както главата или гърба. Това се дължи на факта, че в самия черен дроб няма рецептори за болка. Понякога пациентите се оплакват от болка в десния хипохондриум, особено след хранене. Това е един от симптомите на дискинезия на стомашно-чревната система. Болката се появява в областта на жлъчния мехур, когато се разтяга от застоялата жлъчка.

7. Черният дроб може да бъде трансплантиран от един човек на друг (чернодробна трансплантация). Черният дроб е орган, без който човек не може да живее. Методът на чернодробна трансплантация съществува от 60-те години на миналия век, а в момента стотици хиляди такива операции вече са извършени в света.

Билковите капки Хепавитал спомагат за бързото възстановяване на черния дроб и жлъчния мехур

Те могат да се използват като съпътстващо лечение при такива сериозни заболявания като стеатоза, хепатит, калкулозен и акалкулозен холецистит и др. Те са задължителни за хората, които злоупотребяват с алкохол, тъй като предпазват черния дроб от цироза.

Дори и само това да бяха ползите от редовното използване на Хепавитал, пак би било добре. Но, ако билковите капки се взимат всеки ден поне три месеца без прекъсване, това ще повлияе благотворно не само на черния дроб и жлъчката.

Капките Хепавитал ще помогнат и на хората, които живеят в големите градове да се освободят от натрупаните заради мръсния въздух токсини. Този висококачествен и ефективен хепапротектор ще предпази черния дроб от уврежданията, които могат да се случат, когато дълго време се взимат лекарства или антибиотици.

Хепавитал е билков продукт, който и прочиства дебелото черво. Билковите капки се грижат за добрата работа и здравето на храносмилателната система. Те дават отлични резултати като поддържащо лечение на язвен, антибиотичен и исхемичен колит, болест на Крон и раздразнено дебело черво. Разнообразието от билки, включени в състава на капките Хепавитал ще предпази дебелото черво от тумори и ще форсират лечението на остър и хроничен панкреатит.

И не на последно място - билковите капки Хепавитал са подходящи за деца над (не помня за над колко години бяха), които са склонни към затлъстяване. С тяхна помощ те ще се отърват не само от излишните килограми, но и от усложненията, които наднорменото тегло предизвиква - диабет, високо кръвно налягане и омазняване на черния дроб.

 


Поръчайте

pora4ay_baners2.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268
 

Капки Хепавитал - за прочистване на черен дроб и жлъчка.

Купете 2 опаковки Хепавитал на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Хепавитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Май 2020

Content
LivedaMed2000