0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Кърмата намалява възпаленията в тялото

Възпаленията в тялото могат да предизвикат някои сериозни болести, свързани и с черния дроб


kyrmene Чрез кърмата бебето получава защитни механизми, които ще му бъдат в полза след време
Новото изследване показва, че кърмата съдържа не само необходимите за новородени антитела и хранителни вещества. Тя също така има биомолекули, които елиминират инфекция, възпаление, болка и помага да се излекуват раните, каза Zee News.
Експертите използвали специална техника и провели куп изследвания, за да стигнат до този извод. Изследователите открили, в кърмата специални молекули, наречени (SRMs). Тези молекули са участвали в отстраняването на възпалението и стимулирането имунен отговор. Общо учените са намерили 20 молекули, които имат такива свойства. Само някои от тях вече са били установени и преди.
Също така, учените изследвали и проби от кърмата на жени страдащи от мастит (възпаление на гърдата). Нивата на полезните вещества в млякото от тези жени са били по-ниски.
Кърмата е необходима на детето не само заради хранителните вещества. Тя изгражда по-здрав имунитет и възможност, когато детето порасне, да има по-здрава имунна система.
Здравата имунна система предотвратява появата на някои доста сериозни болести, като рак и други. Освен това, силната имунна система помага за по-качествената и бърза работа на черния дроб. Това е важно както заради качеството на кръвта, така и заради всичко, което черния дроб пречиства.

Поръчайте

pora4ay_baners2.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268
 

Капките Хепавитал са продукт за прочистване на черен дроб и жлъчка.
Можете да закупите Хепавитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

Купете 2 опаковки Хепавитал на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Юли 2019

Content
LivedaMed2000