0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Може ли кожното заболяване да е следствие на болен черен дроб?

Кожните заболявания са много упорити състояния, които често не се появяват самостоятелно, а имат някаква вътрешна причина, която да предизвика заболяването. А понякога един такъв виновник за екземата ви може да е черния дроб.
img_toolsКакто се случи и при мен. Внезапно въпреки че нямаше индикации за нещо, което да се случва с мен, на дланите ми се появиха две големи петна, които почнаха да сърбят, да мокрят и бяха квалифицирани като мокри екземи. След известно време ходене по мъките, много намазни мазила, много изпити лекарства и няколко скенера, стана ясно, че имам проблем с черния дроб. Най-малкото, което можех да предположа. Та какво общо имат ръцете с черния дроб? Оказва се, че много общо. Ако черният дрбо не функционира правилно, то той започва да дава сигнали на собственика си чрез първото, което се оказва под атаката на непречистената кръв и изхвърлените токсини, с каквото се занимава черния дроб - нашата кожа.
Всяка кожна болест представлява отделяне на метаболитите отвътре навън. Когато имаме някакво кожно заболяване, ми обясни специалистът, тогава нашето тяло се стреми да се освободи от натрупалите се токсини в него. А най-добре това става чрез кожата. Това обаче не беше никак успокояващо за мен. Защото се оказа, че черният ми дроб не функционира правилно. И тогава започнаха моите истински мъки и посещения на множество лекари, лечението на които се оказваше, че няма резултат или има до някаква степен, след което нещата отново влизат в старото си русло.
Докато не открих съвсем случайно Хепавитал. Тази билкова комбинация съвсем неочаквано за мен ме избави от екземата, от нуждата да посещавам различни медицински специалисти и др. Само след три месеца, положението ми беше много по-добро и все още продължавам да се лекувам, пречиствайки кръвта и черния си дроб. Не мога да повярвам, че не го открих по-рано и съжалявам за това, защото можеше да си спестя много нерви и пари. Но човек се учи. И сега се чувствам чудесно. Препоръчвам го на всеки, изпаднал в нужда за едно щадящо лечение.

Поръчайте

pora4ay_baners2.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268
 

Капките Хепавитал са продукт за прочистване на черен дроб и жлъчка.
Можете да закупите Хепавитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

Купете 2 опаковки Хепавитал на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Юли 2019

Content
LivedaMed2000