0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Онова, което пиете сутрин, предпазва черния дроб!

Изненада! Чашата горещо кафе или чай, която пиете всяка сутрин, не само ще ви ободри, но и ще защити черния ви дробчаша кафе
Екип от изследователи от Университета Дюк (North Carolina, USA ) заключи, че кофеинът намалява риска от затлъстяване на черния дроб (чернодробно " затлъстяване ") при пациенти с неалкохолно чернодробно заболяване.
Според статистиката, 70% от хората, страдащи от диабет и затлъстяване, евентуално могат да станат и „щастливи“ собственици на стеатоза. За съжаление, радикално лечение на болестта не съществува, въпреки че може да бъде контролирана до известна степен чрез диета и упражнения.
Изследователският екип, ръководен от д-р Йън Пол и Рохит Синха, провел своите експерименти с клетъчни култури и лабораторни животни. Оказало се, че увеличаването на съотношението на кофеин в диетата е допринесло за ускоряване метаболизма на мазнини в чернодробните клетки. Авторите заключават, че хората, с цел да се постигне по-горе описания ефект, трябва да пият поне четири чаши чай или слабо кафе на ден.
"Ние се превърнахме в истински пионери в тази област: да проучим ефекта на кофеина върху метаболизма на мазнините в черния дроб. И нашите резултати могат да бъдат характеризирани като отлични." - казва д-р Пол.
Авторите се надяват, че на база резултатите от изследванията, фармаколозите ще започнат да разработват лекарства, базирани на кофеин, който ще бъде лишен от типичните странични ефекти на последния, но ще запази положителен ефект върху черния дроб.

Поръчайте

pora4ay_baners2.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268
еmail: info@kapkite.com

 

Капките Хепавитал са продукт за прочистване на черен дроб и жлъчка.
Можете да закупите Хепавитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

Купете 2 опаковки Хепавитал на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Май 2019

Content
LivedaMed2000