0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Отново във форма само с един природен продукт!

Всеки човек, който се грижи за своето тяло следи то да бъде във форма. Дали ще със здравословно хранене, спорт или хранителни добавки, или пък комбинация от трите, но всеки може да намери нужния баланс за самия себе си.
61109270Лошото е, че повечето от нас се сещат за това едва след като тялото им покаже, че здравето не им подарено и трябва да се грижат за него, за да могат да му се радват, а с това да се радват на своите ежедневни дейности. Така сторих и аз за жалост.
Преди две години травма на гърба ми остави хронични болки, винаги когато времето се променяше. Не стига и това, ами се и сдобих с медикаментозен хепатит, заради изпитите лекарства, нужни ми за да възстановя нервите и прешлените на гърба си. И така си получих две в едно хронични болести. Макар и да не бях постоянно болна, все пак това достатъчно ме мъчеше, че да не можех да водя нормален живот и да не се ограничавам в спорта и храненето.
И точно, когато вече се бях примирила, че това е до живот, открих съвсем случайно капките Хепавитл - създадени на билкова основа капки, които имат многостранно поле на действие. Те прочистват черния дроб, но също така и организма цялостно, помагат на жлъчката и панкреаса да извършват правилно своите дейности, но също така и ни помагат да се почувстваме по-красиви  и спокойни, защото чистото от токсини тяло не може да не излъчва красота.
И така, 5 месеца след кат започнах терапията с Хепавитал сякаш на шега, мога да се похваля, че забравих какво е това болки в гърба, а за медикаментозния хепатит да не говорим.
Симона Димитрова, Пловдив

Поръчайте

pora4ay_baners2.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268
 

Капките Хепавитал са продукт за прочистване на черен дроб и жлъчка.
Можете да закупите Хепавитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

Купете 2 опаковки Хепавитал на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Юли 2019

Content
LivedaMed2000