0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Пчелният прашец - еликсир и за черния дроб

Пчелният прашец има удивителни ползи за здравето


пчелен-прашец В увлечението си по екзотичните полезни продукти често забравяме, че безценните храни може да са съвсем достъпни и евтини. Една от тях е пчелният прашец, който се е използвал за лечение и подмладяване още от древните египтяни и е бил предпочитана храна в двора на китайския император.
В пчелния прашец се съдържат витамини от групата В, Е, С, D, биотен, полезни минерали - мед, желязо, калций, магнезий, цинк, фосфор. Пчелният прашец съдържа от 7 до 30% протеини (значително повече от пълнозърнестите продукти). Той е природен концентрат на аминикиселини (между 5-7% повече от най-богатите на аминикиселини хранителни продукти), поради което е в състояние да запълни липсите в съвременното непълноценно хранене.
Едно от най-важните му качества е, че възстановява обменните процеси на организма, с което противодейства на стареенето.
Изключително подходящ за нормализация на дейността на сърдечносъдовата система - понижава нивото на холестерола, укрепва стените на съдовете, понижава кръвното налягане, подобрява умствените способности. Освен това нормализира апетита и спомага за подобряване дейността на стомаха. Подпомага свалянето на излишните килограми, подмладява кожата - прилага се при екземи, обриви, кожни алергии.
Пчелният прашец е природен антибиотик, който укрепва имунитета и подобрява цялостното състояние на организма, пише "За жената".
Още едно ценно негово качество е способността му да намалява проявите на алергии, което е важно за хората, страдащи от сенна хрема, бронхиална астма и други алергии. С успех се използва при артрит, простатит, депресии.
Нормализира дейността на нервната и ендокринната система, поради което се препоръчва при безсъние, невроза, стрес, анемия, болести на щитоводната жлеза.
Често лекарите наричат пчелния прашец еликсир за младост, здраве и красота.
Обичайно препоръчваната доза е по 1 ч.л. пчелен прашец, предварително разтворен в кисело мляко и приет на гладно.
Цветният прашец трябва да се съхранява на тъмно и хладно място, като срокът му на годност е 2 години (ако е в мед - до 5 години). Имайте предвид, че е най-полезен, когато е пресен, а свойствата му се губят с течение на времето.

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Поръчайте

pora4ay_baners2.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268
еmail: info@kapkite.com

 

Капките Хепавитал са продукт за прочистване на черен дроб и жлъчка.
Можете да закупите Хепавитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

Купете 2 опаковки Хепавитал на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Юни 2019

Content
LivedaMed2000