0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

С болестите на черния дроб шега не бива

Аз съм си и представял, че на стари години ще ми се наложи да пазя диети и да се лишавам от храни, които преди съм обичал


болест на черния дробНякой, който не ме познава, може да си помисли, че аз съм бил голям чревоугодник. Не е така. Ял съм каквото е нормално, но си имах мои си навици, които са се оказали много грешни, явно. Например, много обичах сланина. Правех си и всякакви такива меса, пушени, веяни, сушени. Тъстовете гледат животни и от тях като се вземе месо, си правех разни неща. Освен това, най-хубаво ми беше, когато си правех сам супите от дреболийки. И тях ги обичах по-тлъстички. Ракия не пия, но вино обичам, защото и него си го правим сами.
Моят черен дроб не е заболял от пиенето, а от яденето. Пропускам само кафето, което също приемах в малко големи за нормалните хора количества. Това ми беше лошото - може нещо полезно да е, но аз ще го ям много и често. Дето са казали хората, че няма отрова, а има доза, са били много прави.
Сега пазя диета. То не е диета, ами стоя далече от всичките тия неща, които преди обичах. И пия капките Хепавитал. Честно казано, това е най-хубавото от цялото нещо, което правя за омазнения си черен дроб. Не знам защо, но изпитах някакво облекчение като ги започнах. Няма да завися от чайове, варене, киснене. Жена ми постоянно ми вреше разни чаши с нещо. Сега само малко стоплям водичката, капвам капките и съм готов. Като ефект мога да кажа само, че ми олеква след като ги пия, защото разхлабват много хубаво. Но то е минало и малко време, за да имам кой знае какво виждане за капките Хепавитал. Пак ще ви пиша след една година. Да видим тогава как ще стоят нещата.

Хепавитал са капки за прочистване и лечение на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 20 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Поръчайте

pora4ay_baners2.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268
 

Капките Хепавитал са продукт за прочистване на черен дроб и жлъчка.
Можете да закупите Хепавитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

Купете 2 опаковки Хепавитал на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Юли 2019

Content
LivedaMed2000