0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Тайната за отслабване, която никога не сте чували!

Има много начини за отслабване, но този е сте го чували


отслабване Ако захващате мазнините, които сте натрупали около талията, без значение какво ядете, проблемът може да не идва от стомаха, а друг орган.
Вие вероятно не обръщате кой знае какво внимание на черния дроб, даже рядко се сещате за него (с изключение може би, на случаите когато съзерцавате третата водка с портокалов сок), но неговото здраве е от ключово значение за цялостното ви здраве и тегло. Вашият черен дроб е много важен орган. Той действа като филтър за премахване на токсините (като медикаменти и алкохол) и хранителни субпродукти като амоняк от кръвта. Той подпомага храносмилането чрез производство на жлъчка и разгражда мазнините. Черният дроб усвоява водоразтворимите витамини и минерали и играе важна роля в регулирането на глюкозата, кръвното налягане, кръвната захар, инсулина, естрогена, тестостерона, имунитета и производство на холестерола в кръвта и отстраняването на лошия холестерол.
Поради всичката тази дейност, черния дроб може да се нуждае от малко помощ. Когато е претоварен, токсичните остатъци могат да се натрупат, което причинява възпаление, което е свързано със затлъстяване. A стресирания черен дроб може да складира почти безкрайни количества мазнини около корема. Затова, без значение колко се ограничавате и какви диети спазвате – ако не направите прочистване на черния дроб почти никога няма да отслабнете.
За ефективно и трайно прочистване на черния дроб ползвайте капките Хепавитал. Те са вашето тайно оръжие в борбата с излишните килограми и най-вече – с неприятните и упорити мазни натрупвания в областта на талията.

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com
http://youtu.be/hQ_ThJ_nQwU

Поръчайте

pora4ay_baners2.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268
еmail: info@kapkite.com

 

Капките Хепавитал са продукт за прочистване на черен дроб и жлъчка.
Можете да закупите Хепавитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

Купете 2 опаковки Хепавитал на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Май 2019

Content
LivedaMed2000