0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Черният дроб - как му вредим?

Черният дроб е една от най-важните жлези в организма. Той отделя в червата жлъчен сок и помага за разграждането на мазнинитеЧерният дроб играе роля в потискането на вредните вещества, продуциращи се в организма и попадащи в него отвън. Участва в процеса на кръвообразуването и производството на фактори за кръвосъсирването. Регулира обмяната на веществата чрез запасите си от гликоген - леки въглехидрати за мозъка в условията на напрегната работа. Но всички тези функции черният дроб изпълнява само ако е напълно здрав.

С какво му вредим?


Черният дроб денонощно е подложен на негативното въздействие на вредни токсични вещества - от амоняк и
ацетон (образуващи се в организма) до лекарствата и хранителната химия. Подложен е на атаките на вируси, паразити и тежки метали. И макар че дори при отстраняване на 90% от черния дроб е възможно пълното му възстановяване, този мощен и силен орган има нужда от разтоварване. Затова веднъж на половин или една година трябва да се провеждат процедури по изчистване му от влиянието на неблагоприятните фактори.
За целта е необходимо спазването на специален режим на хранене в течение на една седмица, но понякога са необходими 2-4 седмици. Черният дроб ни подава сигнали за своето неразположение чрез усещане за горчивина в устата и тъпи болки в дясното подребрие.
При разтоварващ режим се намаляват физическите натоварвания и употребата на леки въглехидрати (бонбони,захар, сладки блюда). Откажете преработените и натъпкани с различна синтетика продукти - колбаси, консерви, маргарин, фастфуд, оцветители и подсладители. Полезни са прясната риба и месото, но само с гарантирано качество. Намалете солите и подправките. В течение на една седмица преминете на леки натурални блюда с преобладаване на зеленчуци и плодове и пълнозърнести храни.
Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Поръчайте

pora4ay_baners2.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268
 

Капки Хепавитал - за прочистване на черен дроб и жлъчка.

Купете 2 опаковки Хепавитал на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Хепавитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Май 2020

Content
LivedaMed2000