0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Хранителните специалисти казват как да победим опасните висцерални мазнини

Опасните висцерални мазнини се трупат лесно. Но, да се откажем от тях е много трудно. Трудно, но не и невъзможноСлужители на Калифорнийския университет са установили какво трябва да ядете, за да се отървете от мастните депозити в коремната област. Според "Rossiyskaya Gazeta", учените залагат на "кардиологичната диета" - акцент върху храни, богати на фибри (трици, зърнени храни, бобови растения, гъби, ядки, зеленчуци и плодове) и максимално намаляване на наситените мазнини и месото, сладкишите, бързото хранене.
Продуктите от средиземноморската диета (зехтин, риба, зърнени храни) също имат положителен ефект. В доклада се казва: "Натрупването на висцерални мазнини в областта на талията е изключително опасно за здравето. Независимо от общото телесно тегло, излишните депозити в областта на талията увеличават риска от сърдечно-съдови заболявания, диабет и метаболитен синдром. Опасен е обем от до и над 100 сантиметра. "
Между другото, по-рано учените от университета "Бен-Гурион" установиха нещо много интересно.

Само три обяда според правилата на средиземноморската диета седмично спомагат за намаляване на телесните мазнини около сърцето и черния дроб


Освен това, в продължение на 18 месеца след диетата, включваща много плодове, зеленчуци и ядки, обемът на талията е значително намален.
Проучването включваше 278 възрастни с повишени кръвни липиди и абдоминално затлъстяване, свързано с диабет и сърдечно-съдови заболявания. Участниците бяха заседни. По време на проучването доброволците поне три пъти седмично в продължение на 18 месеца трябваше да се хранят според правилата на средиземноморската диета или диета с ниско съдържание на мазнини.
Обядът при различните групи съдържаше същото количество калории. Също така всички участници имаха дневна закуска от 28 грама орехи. Някои доброволци посетиха фитнес залата. Там те извършват умерено физически упражнения. След 18 месеца, изследователите са направили участници с ЯМР за цялото тяло.
Учените са открили, че упражненията и средиземноморската диета значително намаляват телесната мастна тъкан около сърцето и черния дроб, в сравнение с диетата с ниско съдържание на мазнини. Благодарение на средиземноморската диета, талията на участниците намалява. Няма статистически значими разлики в загубата на тегло между различните групи.
Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com


Поръчайте

pora4ay_baners2.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268
 

Капки Хепавитал - за прочистване на черен дроб и жлъчка.

Купете 2 опаковки Хепавитал на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Хепавитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Май 2020

Content
LivedaMed2000