0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Кои вредни навици провокират появата на холелитиаза?

Днес много хора страдат от холелитиаза


жлъчка
Пациентите с това заболяване се питат: "Как да се отърва от камъни в жлъчката без скалпел и хирург?" При първите признаци на дискомфорт в горната дясна част на ребрата трябва да се направи преоценка на начина на живот. Невъздържаност в яденето, нежелание да се отървете от лошите навици са тези фактори, които водят до камъни в жлъчката и жлъчния мехур, които след това трябва да бъдат отстранени.
Онзи, който се измъчва от холелитиаза, е същият човек, който е забравил какво е това "здравословно хранене", но вместо това си устройва редовно пир с алкохол и ястия с месо, колбаси, кебапчета, подправена с горещи подправки. Разбирането на пристрастяването към тази храна идва твърде късно, тъй като образуването на камъни в жлъчния мехур се появява бавно, неусетно, често на фона на слабо смущаващо възпаление на жлъчния мехур. Много хора не отдават много голямо значение на чувството на тежест в горния десен квадрант и горчивия вкус в устата. Въпреки това, ако на този етап на заболяването, се вземат мерки, ако се направи диета и прочистване с подходящ билков продукт, като капките Хепавитал, образуването на камъни в жлъчката може да бъде предотвратено.
Факторите, които допринасят за появата на камъни в жлъчката са от генетична (вродена) предразположеност и прекомерна консумация на мазни и пикантни храни, неправилен прием на храна, заседнал начин на живот, невроендокринни разстройства, високи нива на никотин и алкохол, интоксикация. Към това трябва да прибавим и повишаване на лошия холестерол.
Много хора (особено жени) в опит да губят тегло, намаляват броя на храненията. Тъй като жлъчката секретира от черния дроб в отговор на приема на храна в стомаха и след това в дванадесетопръстника, а след това в нарушение на интервалите на ядене се стига до неизбежна стагнация в жлъчния мехур. Както винаги придружени от застой на образуването на жлъчка, камъните в жлъчния мехур започват да предизвикват усложнения. Ето защо, за да предпази жлъчния мехур, човек трябва да се стреми да балансира храненето си и да коригира дневния си режим.

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com
http://youtu.be/hQ_ThJ_nQwU

Поръчайте

pora4ay_baners2.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268
еmail: info@kapkite.com

 

Капките Хепавитал са продукт за прочистване на черен дроб и жлъчка.
Можете да закупите Хепавитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

Купете 2 опаковки Хепавитал на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Юни 2019

Content
LivedaMed2000