0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Билки и подправки, които помагат за справяне с различни болести

С помощта на много билки и подправки може да си помогнете при различни болести. Даваме ви само няколко полезни примераРиган. Изключително ефективен за унищожаване на патогенните бактерии. Препоръчва се при ушни инфекции, ангини и синузит.
Розмарин. Бори се с резистентните на антибиотици бактерии. Прочиства червата.
Градински чай. Справя се с гъбичките. Пречиства при контакт с плесени. Отстранява тежките метали от червата.
Мащерка. Има антивирусен ефект, особено при грип и при всички видове херпесни вируси, причиняващи автоимунни заболявания.
Кориандър. Отлично средство за детоксикация от тежки метали. Пренася минерални соли до мозъка. Ако не понасяте резкия и тръпчив вкус, това значи, че в организма протича усилен процес на оксидация на тежки метали. Помага изключително много при деменция и Алцхеймер. Пресният е най-полезен, и то в по-значителни количества от едно клонче в салатата.
Джинджифил. Едно от най-важните средства за справяне с професионално прегаряне и хиперактивност. Ако вечер не разтоварите, рискувате стресът да отключи заболявания като киселинен рефлукс, сънна апнея, спастичен колит и гастрит. Чаша чай от джинджифил ще разсее напрежението и ще успокои разстроения стомах, като ефектът продължава до 12 часа. Въздейства не на нервите, а на органите. Свойствата му се дължат на над 60 микроминерала, над 30 аминокиселини и над 500 ензима, работещи съвместно.
Можете да си приготвяте чай с едно и също парче джинджифил през целия ден. Пиенето му по време на пълнолуние повишава лечебните му свойства с 50%.

Маточина. Основна билка за успокояване на нервите


Помага срещу изтощението в ежедневието. Пази запасите на витамин В12. Има антивирусно и антибактериално действие. Пречиства черния дроб, бъбреците и далака. Препоръчва се при високо кръвно, възпалени сливици, тревожност и безсъние.
Листа от малина. Най-добре балансират функциите на женските полови органи. Прочистват кръвта и имат цялостен детоксикиращ ефект. Полифе-нолите в тях са универсално противовъзпалително средство. Изключително подходящи са при анемия.
Куркума. Фитохимикалът куркумин има противовъзпалителни свойства. Подправката е полезна при всякакви болки в тялото. Високото ниво на манган пази сърцето, понижава лошия холестерол и извежда тежките метали от организма.

Поръчайте

pora4ay_baners2.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268
 

Капки Хепавитал - за прочистване на черен дроб и жлъчка.

Купете 2 опаковки Хепавитал на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Хепавитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Юни 2020

Content
LivedaMed2000