0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Чували ли сте за Диетата pH?

Абревиатурата pH означава правилно хранене. Идеята на създателите й от Хамбургския медицински институт не е да ограничат определени продукти или да ви карат да ядете ориз две седмициДиетата pH или позната у нас като ПХ има различни имена по света
Целта е да променят навиците ви и да балансират менюто ви така, че излишните килограми да си отидат. Отказът от бързи закуски, полуфабрикати и промишлени сладкиши помага на организма да се върне към заложеното на генетично ниво. Хората имат нужда от определено количество белтъчини, въглехидрати и мазнини, но е важно и откъде ще ги получат.
Всевъзможните блага на цивилизацията, богати на бързи въглехидрати и мазнини и добавки за стимулиране на апетита, променят хранителните навици и провокират бързо увеличение на теглото. При следване на принципите на диетата ПХ килограми не се трупат. С програмата може и да се отслабне, ако енергийното съдържание на дневното меню е по-малко, отколкото е необходимо за физиологичните процеси в организма. Има два начина да го постигнете - да намалите храната или да увеличите физическата активност. Най-добри резултати постигат тези, които са пренебрегвали правилата за правилно хранене и имат значително наднормено тегло.
Режимът е изграден на замяната на висококалоричната храна с нискокалорична и полезна. Безразборното похапване е забранено. При следване на правилата теглото намалява средно с 4-6 кг за месец.
Може да включвате в менюто си продукти, които да попълнят липсата ви от едни или други вещества и микроелементи. Но тя трябва да е доказана с изследване на кръвта. Желанието за газирано невинаги означава липса на въглехидрати в организма, а може да е сигнал за недостиг на калций. Коригирайте го не с кола, а с млечни продукти. Апетитът за хляб е сигнал за недостиг на азот. Може да си го набавите с ядки, не с кифли.
Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Поръчайте

pora4ay_baners2.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268
 

Капки Хепавитал - за прочистване на черен дроб и жлъчка.

Купете 2 опаковки Хепавитал на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Хепавитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Май 2020

Content
LivedaMed2000