0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Детоксикация на черния дроб не е сезонно събитие, а ежедневна грижа за здравето

Детоксикация се прави в услуга на здравето, а не защото така е модерно


детоксикация
Подпомагащи черния дроб храни като авокадо, зехтин и корен от глухарче, поне 1,5 л вода на ден, а в горещините и повече, редовно ходене пеш, масажи срещу вяло кръвообращение и лимфен застой позволяват на тялото по-лесно да изхвърля токсините по всяко време.
Има и специфични допълващи детоксикиращи техники според сезона. Препоръчва ги д-р Ан Луис Гитълман - автор на 30 бестселъра за здравето, специалист по хранене и интегративна медицина, класирана в топ 10 на най-значимите експерти в своята област. За лятото идеален е сухият четков масаж, казва лекарката.
Тази практика стимулира лимфния поток, увеличава кръвообращението и балансира продукцията на мастните жлези, при което се намалява рискът от целулит и увреждане на кожата от слънцето. Тя може драстично да подобри външния вид, защото стимулира тялото да възстанови еластичността на съединителната тъкан, подобрявайки тонуса на кожа, която през този сезон е почти цялата на показ.

Най-доброто време за процедурата е началото на деня преди сутрешния душ


Не четкайте чувствителната кожа на лицето си и избягвайте зони, които са наранени или раздразнени. Винаги правете движенията в посока към сърцето.
Използвайте средно мека четка от естествени косми с големината на длан и достатъчно дълга дръжка,
за да стигнете до гърба си.
Д-р Гитълман препоръчва да започнете с отварянето на основните лимфни пътища (точно под ключицата) с лек подготвителен масаж. След това четкайте ходилата енергично с кръгово движение. С къси движения преминавайте все по-нагоре по краката. Продължете през корема и ду-пето, където движите четката кръгово. После от пръстите на ръцете напредвайте към раменете и след това надолу към гърдите и гърба.
Детокс ритуалът може да бъде последван от масаж с кокосово масло преди душа.
Не пропускайте да почистите четката с топла сапунена вода след всяка употреба, после я оставете да изсъхне на проветриво място.

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com


Поръчайте

pora4ay_baners2.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268
 

Капките Хепавитал са продукт за прочистване на черен дроб и жлъчка.
Можете да закупите Хепавитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

Купете 2 опаковки Хепавитал на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Юли 2019

Content
LivedaMed2000