0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Ето тези плодове са полезни при диета за здрав черен дроб

За да имате здрав черен дроб трябва да включите в менюто и плодове, освен полезните зеленчуци


здрав черен дроб
Ето тези плодове действат особено благоприятно на черния дроб.
КРУШИ
Есента е сезонът на крушите. Съставът им действително е изумителен. Съдържат пектин, фолиева киселина, бета-каротин, витамини А, от група В, С, Е, К, Н и РР. Високо е съдържанието в тях на ценни минерали, сред които калий, калций, магнезий, цинк, селен, мед и манган, желязо, йод, флуор, фосфор и натрий. Помагат за справяне с есенната депресия. В състава си имат натурални вещества, които имат сходно действие с това на антидепресантите.
СЛИВИ
Обезателно ги включете в менюто си през този сезон. Сочни, сладникави, с приятна киселина, хранителни и полезни, те укрепват имунитета и меко изчистват организма от шлаки и токсини благодарение на слабителния си ефект.
Важно: сливите трябва да се употребяват отделно от другите хранителни продукти. Нека са самостоятелно блюдо - например лека закуска между обеда и вечерята.
НАР
Есенното ви меню ще е непълно, ако сте забравили да включите в него нара. Сочният и сложен плод влияе благоприятно на здравето
на сърцето и съдовете. Кардиолозите горещо го препоръчват на своите пациенти. Подходящ е и за профилактика на за-боляванията. Прекрасно укрепва имунитета и помага на организма да противостои на вирусите и инфекциите.
СМОКИНЯ
Този плод влияе благоприятно на работата на храносмилателната система и укрепва имунитета. Можете смело да сушите смокини за зимата - без съмнение те неведнъж ще ви спасят. Помагат в борбата с вирусните и инфекциозните заболявания. Ако ви мъчи продължителна кашлица, наблягайте на напитки на основата на смокинята и по няколко пъти на ден яжте пресни или сушени плодове.
ГРОЗДЕ
В средата на есента гроздето се изпълва с максимална сладост. Всеки сорт без изключение ще ви зарадва с оригинални нотки и изискани гастрономически оттенъци. При избора обръщайте внимание на външния вид на зърната: те трябва да са без наранявания и потъмнявания.

Поръчайте

pora4ay_baners2.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268
 

Капките Хепавитал са продукт за прочистване на черен дроб и жлъчка.
Можете да закупите Хепавитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

Купете 2 опаковки Хепавитал на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Юли 2019

Content
LivedaMed2000