0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Колкото са по-трудни упражненията, толкова са по-ефикасни

Има ефект от упражненията от стандартната гимнастика, ако се направят по-трудни с помощта на някои прости и достъпни уредиЗахванали сте се здраво за работа и редовно изпълнявате гимнастиката си.
Идва момент, когато ви е все по-лесно да се справяте и трябва да увеличите броя на повторенията, за да почувствате умора.
Защото знаете правилото - последното повторение се изпълнява на предела на силите. Да, но време все не ви стига.
Изходът е лесен-увеличете трудността на упражненията с добавянето на някой малък уред. Така отново ще се върнете към обичайния си график. Освен това има още едно съществено предимство -колкото ви е по-трудно, толкова по-качествено се стягат мускулите.
1. Коремните преси ще са по-тежки, ако промените положението на тялото и вземете в ръце гира (1-3 кг). Легнете по гръб и повдигнете събрани крака перпендикулярно на пода. Повдигнете главата и горната част на гърба, изнесете гирата вдясно покрай бедрото. Върнете бавно обратно и повторете 10-15 пъти първо в едната, а след това в другата посока. Ако ви е трудно, първоначално сгъвайте краката в коленете.

2. За да стегнете бедрата по-добре и да премахнете бричовете, легнете странично върху фитнес топка


Краката са опънати и подпрени на ходилото на вътрешния крак. Като запазвате равновесие, бавно повдигнете външния крак нагоре, задръжте за секунда в най-горната точка и отпуснете обратно със задържане. През цялото време ходилото на работещия крак трябва да е насочено напред, а не нагоре. Повторете по 15-20 пъти с всеки крак.
3. Застанете на колене и лакти, като предварително сте поставили тежести на глезените си (1-2 кг). С тяхна помощ по-лесно ще стегнете задната част на бедрото и седалището. Стегнете кръста и не го отпускайте по време на цялото упражнение. Повдигнете десния крак максимално нагоре, без да променяте положението на корпуса. Бавно върнете обратно. Повторете по 15-20 пъти с всеки крак.

4. Ще стегнете едновременно корема и краката, ако изпълнявате различно класическото упражнение планк


Промушете на глезените ластична лента. Легнете 1 по корем, изправете се на лакти и пръстите на краката. Стегнете цялото тяло. След това, без да отпускате корема, повдигнете левия крак нагоре, като разтягате ластика. Върнете обратно и повторете с другия крак. Направете упражнението 10-15 пъти.
5. Най-капризните и трудни за стягане мускули са от вътрешната страна на бедрата. Ще си помогнете с бодибар (метален лост). Легнете на дясната си страна и се подпрете на лакът. Десния крак опънете, а левия сгънете в коляното и стъпете зад дясното коляно. Поставете единия край на уреда на дясното ходило и хванете другия с лявата ръка. От това положение повдигайте и пускайте опънатия крак бавно и плавно. Повторете по 15-20 пъти.

Поръчайте

pora4ay_baners2.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268
 

Капки Хепавитал - за прочистване на черен дроб и жлъчка.

Купете 2 опаковки Хепавитал на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Хепавитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Май 2020

Content
LivedaMed2000