0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Не спазвайте диети! Спортувайте и се хранете здравословно!

Спазването на диети е излишно обременяване за психиката. Повечето диети свалят килограми, но след това сваленото се натрупва отновоЕто защо е по-добре да спортувате редовно и да преминете на здравословен режим на хранене завинаги.
Грижата за организма трябва да е комплексна. Разграждането на подкожните мазнини ще подобри обмяната на веществата. Масажът или обтриването със специални маски и кремове ще помогне да се изведат шлаките. Подобни процедури се предлагат в много спа салони.
Шлаките, солите и мазнините от организма могат да се изхвърлят и с помощта на сауна. Само че не забравяйте, че подобни процедури са противопоказани на редица заболявания, така че предварителен се консултирайте с лекар.
В някои салони предлагат и ароматерапия, която не просто ще въз-
станови силите ви след зимата, но и в комплекс с други мероприятия ще позволи да се изчисти организмът за сметка на подобряването на обменните процеси.

За борба с излишните килограми не бързайте да се хвърляте към диети, в чиято основа лежи пълният отказ от храна


Това е стрес за организма, затова след края на диетата рискувате да качите два пъти повече маса.
За начало се откажете от тестените и сладките, както и от прекалено мазните храни. След това помислете за монодиета, предполагаща употребата на определени продукти всеки ден. При това планирайте диетата така, че тя да ви помогне не само да отслабнете, но и да изчистите организма.
Най-добрият вариант е оризовата седмица -7 дни само ориз. Така ще изчистите ставите и стомашно-чревния тракт.
Освен ориз можете да си позволите салата от пресни зеленчуци със зехтин, както и чаша кисело мляко вечер, което подобрява храносмилането. И непременно приемайте поливитамини и калций, защото оризът го измива от кръвта, отслабвайки сърцето.
Какъвто и вариант да изберете, не забравяйте, че всяко ограничение в храненето е не по-малко опасно от чревоугодието. Така че всяка диета трябва да се съгласува с лекар, който да ви посъветва кои продукти да включите в менюто.
Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Поръчайте

pora4ay_baners2.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268
 

Капките Хепавитал са продукт за прочистване на черен дроб и жлъчка.
Можете да закупите Хепавитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

Купете 2 опаковки Хепавитал на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Юли 2019

Content
LivedaMed2000