0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Онколозите настояват да търсим фибри в храната

Колкото повече фибри в храната, толкова по-малка вероятност да се разболеем от рак. Колкото повече месо, толкова по-голям рис от онкологични заболявания


Всеки може да намали личния риск от колоректален рак, ако активно консумира фибри (диетични фибри), пише Pravda.RU. Руското издание цитира изследване на Бабрахамския институт. Известно е, че ДНК в епителните тъкани на дебелото черво съдържа високо ниво на хистони.
Хистоните - клас ядрени протеини, участващи в опаковането на ДНК нишките в ядрото и в епигенетичното регулиране на ядрени процеси като транскрипция и репликация. На свой ред мастните киселини с къса верига повишават нивото на хистоните и намаляват нивото на протеин HDAC2 (нивото му се свързва с вероятността от рак).
Мастни киселини с къса верига се произвеждат по време на ферментацията на диетични фибри, на които са богати много от познатите зеленчуци, плодове и зърнени храни. Колкото повече влакна в диетата, толкова по-високо е нивото на киселините. И това означава намален шанс за развитие на рак.
И още по темата - кестените помагат на лекарите да диагностицират рака.
Изследователи от градския колеж в Ню Йорк използват ескулин (химическо съединение от конски кестен), за да създадат флуоресцентен гел. Този гел опростява откриването на тумори по време на магнитно резонансно изображение (МРИ), компютърна томография (КТ) и ултразвук, пише Daily Mail.
Учените казват, че конските кестени са леко отровни. Въпреки това, листата им помагат при възпаление, причинено от екзема, оток, болки свързани с фрактури, навяхвания, артрит и болки в ставите. Изследователите добавят: благодарение на новия гел туморът може да бъде открит в ранните етапи.

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Поръчайте

pora4ay_baners2.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268
еmail: info@kapkite.com

 

Капките Хепавитал са продукт за прочистване на черен дроб и жлъчка.
Можете да закупите Хепавитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

Купете 2 опаковки Хепавитал на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Май 2019

Content
LivedaMed2000