0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Проучване: здравословните храни наистина предпазват от удари

Здравословните храни пазят здрав не само черния дроб. Те предпазват и от някои доста неприятни заболявания на мозъка и нервната системаАко човек има предразположеност към сърдечно-съдови заболявания и се храни неправилно, животът му е изложен на риск, предупреждава "Morning.RU". Изследванията показват, че при тези хора вредните продукти бързо провокират нарушения на кръвообращението.
Лицата, изложени на риск от сърдечно-съдови заболявания, могат да намалят вероятността от инсулт с 66%, като се откажат от тютюнопушенето и поддържат здравословно телесно тегло. Здравословните храни ще помогнат за това. Но още по-добре ще е, ако консумацията на здравословните храни се извършва в изправено положение - поне веднъж в седмицата. Това е показано от наблюденията на около 300 000 души на възраст 40-73 години. Преди началото на проучването, доброволците не са имали заболявания на кръвообращението на мозъка, но всички са имали предразположение към него.
Така че, поради наследствеността, рискът от удар е бил увеличен с 35%, независимо от начина на живот. И хората, които са подмамени, пушени, не са играли спортове, имат 66% увеличение на съответния риск. Според учените правилното хранене (зеленчуци, плодове, риба) и физическата активност могат да предпазят от внезапен инсулт.
Трябва да се знае, че според учените от университета в Мичиган отхвърлянето на вредни продукти води до пълен синдром на отнемане. Както е отбелязано от Xinhua, нездравословна храна се отнася до преработени храни, пица, пържени картофи, брашно.
Учените са разработили механизъм за оценка на оттеглянето на физическо и психологическо ниво
За целта те поискаха от 231 доброволци да разберат какво се е случило, когато размерът на потреблението на вредни продукти беше намален през годината. Доброволците се оплакваха от тъга, раздразнителност, умора.
Стресът към липсата на вредни продукти се увеличи особено през първите 2-5 дни след изоставянето им. Експертите не са се съсредоточили върху метода, използван за промяна на поведението при хранене. Доброволците могат рязко да откажат или постепенно да премахнат вредните храни от диетата. Сега експертите искат да изучават поведението на хората в реално време.
Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com


Поръчайте

pora4ay_baners2.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268
еmail: info@kapkite.com

 

Капките Хепавитал са продукт за прочистване на черен дроб и жлъчка.
Можете да закупите Хепавитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

Купете 2 опаковки Хепавитал на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Май 2019

Content
LivedaMed2000