0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Тиквата - идеална за диетично меню

Тиквата е истинската кралица на есенното меню. В допълнение, това е цяла аптека, която съдържа лекарства за много болестиТиквата се отглежда от дълбока древност заради хранителните свойства и многобройните лечебни ползи. В Китай я пълнят с монети, за да привлича като талисмани богатството в дома, а на младоженците я подаряват като пожелание за плодовитост. В народната медицина се използва срещу висока температура, нервни разстройства, запек, болки в сърдечната област.
Целебните си свойства тиквата дължи на богатото съдържание на витамини - от група В, С, Е, РР и Т. Рядката комбинация от всички тях ускорява метаболизма. Като се добави голямото количество фибри и пектини е предпочитан продукт за детоксикация, прочистване и подобряване на храносмилането. Редкият витамин Т помага за усвояването на тежка храна и пречи за натрупването на мастни депа. Тиквата предотвратява образуването на отоци и задържането на вода в организма.
Диетата с тиква топи излишните килограми качествено, защото стимулира разграждането на мазнини. Тя е лесна за следване, плодът може да се приготви и като ястие, и като десерт. За седмица може да свалите до 4 килограма, а ако редовно я включвате в менюто си, процесът ще продължи.
За жените, суровата тиква ще бъде особено полезна, включително сок от тиква, както и печена тиква и нейните семена. С помощта на тиквени ястия можете да отслабнете, да намалите холестерола и да премахнете тежките метални съединения от тялото. Полезна е тиквата и за лечение на гинекологични заболявания. Помага при безплодие, ерозия на шийката на матката, женско възпаление, вагинит.

Поръчайте

pora4ay_baners2.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268
 

Капки Хепавитал - за прочистване на черен дроб и жлъчка.

Купете 2 опаковки Хепавитал на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Хепавитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Юни 2020

Content
LivedaMed2000