0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

За да отслабнете, спазвайте тези три съвета

3 базови съвета на експерти по храненето и фитнеса могат да ви помогнат да отслабнете бавно, но сигурноТе ще ви бъдат от полза да постигнете резултат при всяка диета с добавени минимални, но задължителни занимания със спорт. Наглед са прости и понятни за всички, но обяснени научно добиват ново значение.
1. Не разчитайте на силна воля. Според д-р Лиза Сандърс от Йейлския университет най-лесно е да обвините липсата на воля за неуспеха си с диетата. Но това прилича на оправдание, че животът ви излиза от контрол, а вие не можете да се справите. Изследвания показват, че опитът да не мислите за парче торта ви кара още повече да искате десерт. А способността да се отпуснете има обратен ефект - подпомага спазването на диетата. Така че вместо да тренирате волята си, се съсредоточете в това да се отнасяте към храната максимално спокойно и да не я използвате като начин да стабилизирате нервите си.

2. Настройте се за успех


Първо, изхвърлете от дома си всяка храна, която ще ви попречи да постигнете желаното. Както отбелязва Андреа Джанколи, официален представител на Американската диетична асоциация, ще ви е много по-лесно да устоите на изкушенията, ако не са на една ръка разстояние от вас. Второ, идете да си купите нов екип за спорт. Практиката показва, че красивите вещи мотивират не по-малко от скъпия абонамент за фитнес.
3. Осигурете си групова подкрепа. С изследване е доказано, че тя има решаваща роля при отслабването. Това работи най-вече при жените, при мъжете се забелязва по-рядко. От университета на Индиана установили, че тренировката с партньор оказва пряко влияние върху нивото на удовлетвореност в края й. Освен това близък човек на съседния уред помага да не кривнеш от набелязания път дори когато много ти се иска. Същото важи и за подкрепата при спазване на диета. Ако половинката ти се тъпче пред теб със сладкиши, много трудно ще им устоиш.
Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com


Поръчайте

pora4ay_baners2.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268
 

Капките Хепавитал са продукт за прочистване на черен дроб и жлъчка.
Можете да закупите Хепавитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

Купете 2 опаковки Хепавитал на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Август 2019

Content
LivedaMed2000