0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

4 правила за по-тънка талия

Когато талията е по-тънка, тогава и черния дроб е по-здрав


тънка-талия Движете се повече
Хората, които са постоянно в движение, се хранят по-малко от тези, които стоят на едно място. Дори само половин час аеробно натоварване повишава нивото на кръвната захар, от което чувството за глад се притъпява. Така че заниманията със спорт или просто честите енергични разходки са не само чудесен начин да свалите наднормените килограми, но и изобщо да не ги натрупвате.
Включвайте протеини във всеки прием на храна
Протеините са строителен материал за мускулите, а освен това помагат задълго да съхраним усещането за ситост. Това от своя страна означава, че са способни да ни спасят от преяждане. Но диетолозите съветват да не злоупотребяваме с белтъчната храна, като имаме предвид, че дневната норма зависи от индивидуалните особености на организма. Максималното количество чист протеин за жените е 90 г дневно.
Поддържайте комфортна температура у дома и на работното място
Човек е склонен да консумира повече калорична храна (мазнини, месо, сладкиши), за да компенсира загубата на енергия за загряване на тялото. Затова се постарайте стаята, в която сте, да е достатъчно затоплена или поне да поддържате краката си топли - така няма да имате нужда от прекомерно количество храна.
Внимателно с междинните закуски
Помислете дали реално имате нужда от похапване между закуската и обяда или между обяда и вечерята. В първата половина от деня не е толкова трудно да се въздържите от междинно похапване, особено ако първата ви закуска е била пълноценна и може да отлагате обяда, докато не изпитате нечовешки глад. Така че пробвайте няколко дни да се лишите от похапване между закуската и обяда - едва ли това ще ви причини сериозен дискомфорт и скоро навикът ще изчезне. По-сложно ще е да се опитате да прескочите следобедната закуска, ако сте свикнали с нея. Затова не се измъчвайте, а я направете здравословна - няколко сурови ядки и плод ще свършат по-добра работа от бисквити и солети.

Поръчайте

pora4ay_baners2.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268
еmail: info@kapkite.com

 

Капките Хепавитал са продукт за прочистване на черен дроб и жлъчка.
Можете да закупите Хепавитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

Купете 2 опаковки Хепавитал на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Май 2019

Content
LivedaMed2000