0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Билково прочистване на черния дроб

Черният дроб е ценен орган от човешкото тяло, който единствен не може да бъде заменен при нарушения на основните му функции и сериозно увреждане. От своя страна са твърде много факторите, които изискват той да е в постоянна активност и да функционира правилно. За жалост обаче тази активност, която е ежедневие за него, го товари прекалено с годините и съвсем нормално е да се намали неговата ефективност.
bilki-SXC_9429-1Затова и напоследък много хора се разболяват от твърде сериозни заболявания на черния дроб и то без да има предварително някакво развито състояние, което да води до по-сериозното чернодробно. Всичко това трябва да ни наведе на мисълта по какаъв начин живеем, как и с какво се храним, почиваме ли си достатъчно. Всичко това осигурява добър комфорт в дейността на черния дроб.
Особено зле се чувства черния дроб, ако се налага човек да работи на такова място, където има изобилие от химикали, токсини, алкохолни и тютюневи изпарения и др. За такива случаи, се препоръчават няколко детоксикация на билкова основа. Ето някои от тях, които заедно с различни билкови средства, ще помогнат на черния ви дроб да се чувства в кондиция и изправност.
Вземат се 100 грама ситно нарязани корени от глухарче, 30 г стръкове от змийско мляко, може и пресни или скоро изсушени и 50 г стръкове от пчелник и плод от шипка. От тази смес се вземат 2 супени лъжици и се заливат с 600 мл вряща вода. Оставя се да ври 3-5 минути, след което се маха от огъня и се оставя да изстине. Прецежда се и се пие по 6 пъти на ден по 100 мл 15 мин. преди и 30 мин. след храна.
Освен билковото прочистване е необходимо да се храните по специален начин, за да помогнете на черния си дроб да работи ефективно. За целта наблегнете на такива продукти, като добре узрели домати, моркови, ряпа, ябълки, в сурово или печено състояние, също така и цитрусови плодове. Освен това растителните масла са много полезни за правилната работа на черния дроб - зехтин, слънчогледово, царевично.
Редовната употреба на необходимите за организма 6-8 чаши вода дневно, също е от голямо значение, за преодоляване на интоксикацията на черния дроб. Употребата на алкохол (даже и в малки, лечебни количества), тютюн и кафе е опасна.

Поръчайте

pora4ay_baners2.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268
еmail: info@kapkite.com

 

Капките Хепавитал са продукт за прочистване на черен дроб и жлъчка.
Можете да закупите Хепавитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

Купете 2 опаковки Хепавитал на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Май 2019

Content
LivedaMed2000