0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Черният дроб се регенерира след консумация на нискокалорични храни

Черният дроб обича разнообразните храни с малко калории


сьомга Черният дроб се регенерира след консумация на нискокалорични храни

Протеиновите продукти помагат за сваляне на излишните килограми, а канелата стимулира понижаването на кръвната захар, по-големите количества от която образуват излишък от мазен подкожен слой. Храни за намаляване на калориите са също тиквата, морската риба и дори телешкото месо. Структурата на тиквата е влакниста, което я прави идеална за отслабване. Телешкото е богато на протеини, които са прекрасно средство за топене на калории. Сами по себе си протеините стимулират метаболизма и съхраняват за дълго усещането за ситост. Консумацията на морска риба и морски дарове понижава количеството на хормона лептин, което от своя страна намалява риска от затлъстяване.
Сьомгата е превъзходен източник на омега-3 мастни киселини, които са полезни за сърдечната дейност, и полиненаситени мазнини, които действат противовъзпалително и помагат за сваляне на излишните килограми. Голям брой проучвания показват, че има риск от възникване на възпаления в зависимост от реакциите на организма към хормона лептин, който отговаря за апетита. Затова се препоръчва поне веднъж седмично да се консумира сьомга или скумрия, която е неин по-евтин, но не по-малко качествен вариант.
Според едно изследване хората, които консумират супа преди основното ястие, получават 20% по-малко калории. Обяснението е, че течната храна помага да заситим глада и така хапваме по-малко от по-калоричните ястия.

Поръчайте

pora4ay_baners2.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268
 

Капките Хепавитал са продукт за прочистване на черен дроб и жлъчка.
Можете да закупите Хепавитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

Купете 2 опаковки Хепавитал на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Август 2019

Content
LivedaMed2000