0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Други билкови методи за прочистване на черния дроб

Ето още няколко билки, които ще ви помогнат да прочистите максимално черния си дроб, за да постигнете максимална радост от живота. А и добро здраве, тъй като черният дроб е един от най-важните органи за нашия организъм - без неговата правилна функция, ние не се чувстваме добре.
7-prichini-da-izpiete-sutrin-chasha-voda-s-limonov-sokКориандър
Има няколко научни изследвания, които доказват, че благодарение на източната подправка, успешно се премахват такива допълнителни "съставки" на кръвта, кат вредните тежки метали и токсини, попаднали с храна, от въздуха и др. Комбинацията от кориандър със зеленото водорасло Хлорела е една супер детокс рецепта. Кориандърът е добре известен при приготвянето на различни супи, зелени шейкове. Най-добре се комбинира вкусово със сок от прясно изцедени моркови.
Западни билки
Такива билки са глухарчето и магарешкия бодил. Тези две билки се използват най-често на Запад за детоксикация на черния дроб. Благодарение на своя флавоноиден комплекс, магарешкия бодил притежава ценен антихепатитотоксичен и хепатопротективен агент. Съставката носи още името силимарин, и действа като антиоксидант за чернодробните клетки, като ги пази от увреждане. Корените от глухарче пък се използват за стимулация на секрецията и тонуса на храносмилателната система, особено, когато е засегната жлъчната секреция. Те се прилагат сполучливо и като слабително и диуретично средство.
Разтвор от вода и лимон
Един от най-популярните методи за пречистване на черния дроб, който се ползва от хората на Запад векове наред. Неговото голямо предимство е, че може да бъде ползвано всеки ден, лесно се приготвя, и всяка сутрин на гладно се изпива малка чаша вода с прясно изцеден сок от лимон в нея.
Зехтин и лимонов сок
Това също е често използван метод. Добре е преди това да преминете на по-леко хранене, за да прочистите по-добре и лесно червата. Добре е да преминете към суровоядска или най-малкото вегетарианска диета.
За прочистването на черния дроб се изпиват около 150-200 мл зехтин, както и същото количество прясно изцеден лимонов сок. Количеството трябва да се приема за около 2 часа, като се пие на малки глътки. Пречистването на черния дроб продължава в следващите 24 часа, обикновено не се усеща веднага.

Поръчайте

pora4ay_baners2.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268
 

Капките Хепавитал са продукт за прочистване на черен дроб и жлъчка.
Можете да закупите Хепавитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

Купете 2 опаковки Хепавитал на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Август 2019

Content
LivedaMed2000