0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Как да пазаруваме, когато сме на диета?

Много е важно как точно пазаруваме по време на диета


dieta
Правите си точен режим, следвате го неотлъчно, но в един момент се оказва, че ходенето до магазина се превръща в истинско изпитание на волята.
Диетоложката Аниес Аирик ни дава полезни съвети как да се справим с това всекидневно задължение и все пак да отслабнем.
Често, когато човек е на диета, избягва да гостува на приятелите си кулинари, не ходи в сладкарници и не приема покани за дегустация на шоколад. Но понякога дори обикновеното ходене до магазина може да се превърне в препъникамък. Ако обаче следваме няколко лесни стъпки, може да превърнем и пазаруването в удоволствие.
Винаги ходете до магазина, след като сте се нахранили. В никакъв случай, когато сте гладни, защото тогава рискът да си купите нещо забранено и да го изядете още преди да се приберете е най-голям.
Без количка
Не взимайте никога количка, а само малка кошница или още по-добре - собствена торбичка. Така хем няма да се натоварите, хем няма да купите излишни неща.
Задължително винаги правете точен списък с нещата, които е необходимо да се купят, и не се отклонявайте от него.
Не купувайте за другите това, което на вас ви се яде
Понякога, когато се лишаваме от нещо, ние си позволяваме да вземем от него за децата или за партньора. Но когато знаем, че го има вкъщи, рискът да се изкушим е голям. Така че купувайте не това, което ви се яде, а това, от което наистина имате нужда.
Избягвайте промоциите, които ви предлагат две кутии на цената на една
Дори и да е изгодно, доказано е, че при такъв вид пазаруване хората консумират с 30% повече. Затова купувайте само стриктно от списъка вида продукти и набелязаното количество.
Носете пари в брой
Сметнете горе-долу колко пари ще са ви необходими за продуктите, които искате да купите, и вземете само толкова. Не носете допълнително кеш или кредитни карти. Няма как да купите нещо, което не бива, ако нямате средствата за него.
Ако имате възможност, пазарувайте хранителни продукти онлайн
Много по-малък е рискът да се изкушите от снимката на франзела, отколкото от миризмата на прясно изпечен хляб в магазина.

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com
https://youtu.be/lwGFsd2yGZU

Поръчайте

pora4ay_baners2.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268
 

Капки Хепавитал - за прочистване на черен дроб и жлъчка.

Купете 2 опаковки Хепавитал на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Хепавитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Декември 2019

Content
LivedaMed2000