0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Куркума за здрав черен дроб

Според учените, ако редовно приемаме къри, благодарение на една негова специална съставка, сме защитени от увреждането на черния дроб, както и последстващо развитие на цироза на черния дроб, ако вече имаме развито заболяване.
kurkumaidrugiСпециално изследване, публикувано в австрийско медицинско списание, показва, че редовната консумация на куркумин, което вещество е основното, разпознаваемо в куркумата, значително намалява назрелите вече възпалителни процеси, които могат да доведат до увреждане на чернодробните клетки.
Според по-стари изследвания, куркумина, който дава типичния жълт цвят на подправката куркума, притежава антивъзпалителни и антиоксидантни свойства.
Други изследвания стигат и по-далеч, като твърдят, че съставката може да потиска дори туморите на рака, като хората, склонни към туморни образувания са повече предпазени, когато приемат от подправката, макар и скоро след приема си тя да губи своите полезни свойства.
След дълга и упорита работа, екипът изследователи дава доказателства, че редовното добавяне на куркума към ястията на мишки с вече установени чернодробно възпаления, намалява щетите, предизвиквани от това възпаления. И макар това изследване да е в твърде ранн фаза, то учените са на мнение, че екстрактът от куркума въздейства върху "няколко различни части от възпалителния процес" и може да предложи "обещаващо лечение в бъдещето".

Поръчайте

pora4ay_baners2.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268
еmail: info@kapkite.com

 

Капките Хепавитал са продукт за прочистване на черен дроб и жлъчка.
Можете да закупите Хепавитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

Купете 2 опаковки Хепавитал на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Юли 2019

Content
LivedaMed2000