0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Лечение на черния дроб с акациев мед

Акациевият мед е един от най-леките видове мед, но също като другите видове е изключително ценна суровина за много болести. В това число и различни чернодробни такива.
Honey2Благодарение на своя състав, акациевият мед е може би единственият меден продукт, който е подходящ за деца, кърмачки и бременни. Все пак знаем, че макар и така ценен, меда и по-точно по-силните негови видове, са и силен алерген. Затова трябва да сме много внимателни с него. В акациевият мед или както го наричат още белият мед, има много по-висок процент фруктоза, отколкото глюкоза. Има много ценни приложения: при сърдечни, чернодробни, стомашно-чревни, бъбречни заболявания и диабет. Нервната система е успокоена с негова помощ, притежава и общоукрепващо и противомикробно действие. Добре е да се взима при кашлица и белодробни възпаления.
Черен дроб - Този вид мед е изключително ценна суровина за черния ни дроб, защото с ценните си съставки, които се намират в него, той подпомага типичните обменни процеси на органа и така значително подпомага обменните процеси в черния дроб и подобрява детоксичната му функция. А тя е основна за целия организъм, превръщайки го в единствения филтър и пречиствателна станция на целия организъм. Не бива да забравяме и подценяваме това. За профилактично подпомагане на черния дроб, ви трябват около 100-120г на 3 приема 1-2 часа преди храна.
Стомашно-чревни заболявания - При борба със запека, пак на помощ идва медът. Когато го приемате вътрешно, то той оказва влияние и стимул на мускулния тонус. Приема се основно разтворен в малко хладка вода. За деня не трябва да се приемат повече от 120 грама мед, като задължително се разпределя на равни приема през определен интервал от време.

Поръчайте

pora4ay_baners2.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268
еmail: info@kapkite.com

 

Капките Хепавитал са продукт за прочистване на черен дроб и жлъчка.
Можете да закупите Хепавитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

Купете 2 опаковки Хепавитал на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Май 2019

Content
LivedaMed2000