0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Най-после прочистих организма си - направих рестарт на живота си

Пречистването на организма е вид рестартиране на нашия живот, даващо ни нови сили за живот. Така стана и при мен, след като открих капките Хепавитал.
ъья-179x300На 33 години нямах почти никакви здравословни проблеми. Поне не такива, които да оставят сериозни последици върху организма и живота ми. Но при един случаен преглед се оказа, че нещата не стоят толкова розово, колкото винаги съм си мислела. Без да имам кой знае колко килограми в излишък се оказа, че без да усетя съм имала проблеми с черния дроб. Според специалистите, поставили диагнозата, проблемите са се трупали с годините, когато съм консумирала храна, която освен вреди не ми носила никакви ползи. Общо взето тежка храна, която е затормозила и черния ми дроб и оттам са се развили негативни последиици. Месата, сладкишите и пикантните сосове бяха едни от най-любимите ми средства за утоляване на глада, след забързаното ми ежедневие в офиса. И макар да се движех много, все пак неразумното ми хранене е оказало значение в този случай, отразило се на органите ми и най-вече на черния дроб.
Случайно попаднах на капките Хепавитал, след като стана ясно, че ще трябва доста дълго да се лекувам и то все със скъпи, синтетични лекарства, чието действие освен за черния дроб не се знае колко е благоприятно за останалите ми органи. Тук пише, че капките по един мек и нежен начин прочистват черния дроб и жлъчката. Не бях много оптимистино настроена за крайния резултат от терапията, която започнах с капките, но в крайна сметка се оказа, че това че не съм се отказала в началото ми е помогнало страшно много. На последния преглед лекарите отбелязаха чувствително подобрение. Можех да пия от капките по всяко време и навсякъде, на практика можех да ги нося навсякъде с мен.
Освен при вече установено оплакване, оказа се, че капките могат да се вземат и без оплаквания, като профилактично средство срещу редица чернодробни и жлъчни болести, срещу натравяне на организма, недопускайки на токсините да навлязат и да се натрупат в организма ни.

Поръчайте

pora4ay_baners2.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268
еmail: info@kapkite.com

 

Капките Хепавитал са продукт за прочистване на черен дроб и жлъчка.
Можете да закупите Хепавитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

Купете 2 опаковки Хепавитал на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Юни 2019

Content
LivedaMed2000