0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Прочистване на черния дроб с билкова рецепта

Прочистването на черния дроб винаги се отразява благотворно на целия организъм. То помага за затихването на почти всички здравослвони проблеми, ето защо е добре да си създадем навика да го извършваме периодично.
2146Отлично средство е и за профилактика на някои видове заболявания, помага за повишаване на енергията, за регулирането на килограмите, влизането в норма на холестерола, както и за по-добро настроение и самочувствие,  а и цялостно подмладяване. Хубаво е да се спазват дадени часове и дни, в които да се прави детоксикацията на този важен орган. Прочистване може да се направи с продукти, често срещани в нашия шкаф или хладилник. За целта ще ви трябват 4 лимона, 2 грейпфрута, 1 литър зехтин, 2 пакетчета английска сол (от аптеката), 10 кутии натурален ябълков сок, 1 чаена лъжичка екстракт от орех (за унищожаване на паразитите, които живеят в черния дроб и се изхвърлят при процедурата).
Продецурата се прави седем дни, ето защо е добре да я започнете в понеделник и да я приключите в събота и неделя. От понеделник до събота, изпивате всяка сутрин по чаша гореща вода на гладно, след което приема 1 супена лъжица лимонов сок смесен с 1 супена лъжица зехтин. Така се стимулира изхвърлянето на жлъчка от черния дроб и жлъчния мехур. Поради същата причина е добре през деня да се наблегне на салатите със зехтин и лимонов сок. Хапва се лека храна, която да не товари черния дроб, който сега изхвърля токсините.
Освен това всеки ден е нужно да се изпиват по 1-1,5 литра натурален ябълков сок. Добре е сами да си го приготвяте, тъй като в соковете от кутиите едва ли има много истинска ябълка. Сокът от ябълки е известен със своето очистително действие върху червата, а освен това размеква конкрементите в жлъчните пътища. По този начин те се превръщат в желе и се изхвърлят без да изпитвате болки, даже и да са с размерите на орех. Пак затова се пие и много вода - поне 2 литра, и се ядат в изобилие сурови плодове и зеленчуци.
Ако смятате, че се чувствате добре и в кондиция, то може спокойно да повторите процедурата няколко пъти, например през 2 месеца, като Луната трябва да е в пълнолуние или пък намаляваща, докато спрат да се изхвърлят конкременти. В зависимост от конкретния случай подобрение се усеща или веднага, или след няколко процедури. Когато черният дроб напълно се изчисти, е добре да се повтаря чистенето веднъж на 3 или 6 месеца. Един от желаните ефекти е много по-лесното отслабване и поддържане на желаните килограми!

Поръчайте

pora4ay_baners2.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268
еmail: info@kapkite.com

 

Капките Хепавитал са продукт за прочистване на черен дроб и жлъчка.
Можете да закупите Хепавитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

Купете 2 опаковки Хепавитал на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Май 2019

Content
LivedaMed2000