0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Тези плодове пазят здрав черния дроб

Ако редовно консумирате тези 5 плода, ще дадете здраве на черния дроб и ще улесните работата муКРУШИ
Съставът им е изумителен. Съдържат пектин, фолиева киселина, бета-каротин, витамини А, от група В, С, Е, К, Н и РР. Високо е съдържанието в тях на ценни минерали, сред които
калий, калций, магнезий, цинк, селен, мед и манган, желязо, йод, флуор, фосфор и натрий. Помагат за справяне с есенната депресия. Съдържат натурални вещества, които имат сходно действие с антидепресантите.
СЛИВИ
Обезателно ги включете в менюто си през този сезон. Сочни, сладникави, с приятна киселина, хранителни и полезни, те укрепват имунитета и меко изчистват организма от шлаки и токсини благодарение на слабителния си ефект. Важно: сливите трябва да се употребяват отделно от другите хранителни продукти. Нека са самостоятелно блюдо - например лека закуска между обеда и вечерята.
НАР
Есенното ви меню ще е непълно, ако сте забравили да включите в него нара. Той влияе благоприятно на здравето на сърцето и съдовете. Укрепва имунитета и срещу вирусите и инфекциите.
СМОКИНЯ
Влияе благоприятно на работата на храносмилателната система и укрепва имунитета. Можете да сушите смокини за зимата - без съмнение те неведнъж ще ви спасят. Помагат в борбата с вирусните и
инфекциозните заболявания. Ако ви мъчи продължителна кашлица, наблягайте на напитки на основата на смокинята и по няколко пъти на ден яжте пресни или сушени плодове.
ГРОЗДЕ
В средата на есента гроздето се изпълва с максимална сладост. Всеки сорт без изключение ще ви зарадва с оригинални нотки и изискани гастрономически оттенъци. При избора обръщайте внимание на външния вид на зърната: те трябва да са без наранявания и потъмнявания.

Поръчайте

pora4ay_baners2.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268
 

Капки Хепавитал - за прочистване на черен дроб и жлъчка.

Купете 2 опаковки Хепавитал на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Хепавитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Юни 2020

Content
LivedaMed2000