0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Водорасло прочиства черния дроб

Водораслите, особено зелените, и в частност Хлорела, са истински фаворити в пречистването на кръвта и черния дроб.
fitnes-i-zdrave-hlorela-chlorella-super-hrana-i-detoksikatorОсвен Хлорелата, друг начин за прочистване на черния дроб са и неговите роднини - Спирулината, както и други зелени водорасли и зелени суперхрани. Хлорелата е чудесен начин за извеждане на тежките метали от кръвта, но също така спомага и за възстановяване на пробиотичните бактерии, които насърчават производството на сок от жлъчката.
Хлорелата представлява зелено водорасло, което има в състава си голямо количество хлорофил, като растението се състои от 58% лесносмилаеми протеини и въглехидрати, и е чудесен хранителен избор за всички хора, които не обичат животински храни. Хранителната си стойност, водораслото дължи на големия набор от витамини, сред които витамин С и Е, аминокиселини, бета-каротин, желязо, цинк, калций, магнезий, цинк, калий, редки минерали, есенциални мастни киселини, включително GLA, и полизахариди.
Само в една чаена лъжичка от зеленото водорасло хлорела се съдържат 90 мг РНК и 8 мг ДНК. Водното растение се използва на практика при захранване на организма при различни тежки заболявания, при диабет, чернодробни заболявания, при високо кръвно налягане и затлъстяване.
Перфектната храна за детоксикация  на тялото. Тя работи на много просто и съществено изключителен начин, като влакнестите стени на нейните клетки се свързват с намиращите се в тялото и в различните органи като черния дроб, тежки метали и токсини, и след това клетките ги изхвърлят от тялото.
Изхвърлянето на токсините от тялото става реалност именно заради високото съдържание на хлорофил във водораслото.

Поръчайте

pora4ay_baners2.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268
 

Капките Хепавитал са продукт за прочистване на черен дроб и жлъчка.
Можете да закупите Хепавитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

Купете 2 опаковки Хепавитал на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Август 2019

Content
LivedaMed2000