0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Памела Андерсън все още води тихи битки с хепатита

Здравите алкохолни купони и безкрайните партита вече са в миналото


Памела Андерсън Памела Андерсън е болна от хепатит С, но не се предава

Преди време Памела Андерсън сериозно беше загърбила грижите за своето здраве, въпреки сериозната диагноза, която има. Секс иконата доказа преди време любовта си към вече бившият й съпруг Томи Лий като споделиха една и съща игла за татуировки. Така горещата актриса се зарази с хепатит С. Доскоро спасителката на плажа не беше променила навиците си, но явно е настъпил много важен и хубав обрат в живота й.
46-годишната звезда, освен здравословни неразположения има и сериозни парични проблеми. За да събере парите, които дължи, Пам взе участие в доста риалити формати, включително и в родния VIP Брадър. Въпреки това, тя явно е отворила нова страница, защото се бори здраво с проблемите.
След като се стабилизира финансово, Памела Андерсън реши, че е време да обърне малко внимание на външния вид и на здравето си. От няколко седмци тя е с абсолютно различна визия. Актрисата отряза дългите си руси коси и сега със свежа къса прическа.
Преди ден тя завърши успешно маратона в Ню Йорк и пробяга 42 километра с благотворителна цел. Тя събра 76 хиляди долара за фондацията на Шон Пен, която има за цел да помага на пострадалите от земетресението в Хаити.
Днес канадката не е забравила за тихата заплаха на хепатита. Тя полага усилия да живее здравословно и да не затруднява работата на черния си дроб с излишни количества алкохол и неподходящи храни.

Поръчайте

pora4ay_baners2.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268
 

Капки Хепавитал - за прочистване на черен дроб и жлъчка.

Купете 2 опаковки Хепавитал на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Хепавитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Май 2020

Content
LivedaMed2000