0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

2 в 1 – здрава щитовидна жлеза и отлична работа на черния дроб

Накарайте този толкова полезен за здравето ви тандем да работи във ваша полза


човешко тяло
Освен един здрав черен дроб, можете също така да поддържате щитовидната жлеза в добра форма със следните стратегии:
Набавете адекватно количество йод чрез диетата си. Йодният дефицит се превръща във все по-често срещан проблем. Щитовидната жлеза има нужда от йод за производството на хормоните Т4 и Т3. Йод предимно се намира в океаните, следователно присъства на морски дарове е задължително, без значение дали става въпрос за риба или водорасли.
Вашият лекар трябва да направи тест на урината, за да се определи йод ниво на организма.
Вкарайте селен в диетата си. Селенът е минерал, който е необходим за превръщането на хормона на щитовидната жлеза Т4 в неговата активна форма – Т3. Селенът помага на имунната система и може да намали производството на автоантитела при тиреоидит на Хашимото и базедова болест. Бразилските орехи са най-богатият хранителен източник на селен, но приемът на хранителна добавка, в която има селен си остава единственото разумно решение в случая. Разбира се, това съвсем не означава, че трябва да разчитате само на хранителните добавки.
Консумирайте доброкачествени протеини. Аминокиселината тирозин е необходима за производството на хормони на щитовидната жлеза. Тирозин се намира в богатите на протеини храни като пилешко, риба и сирене, а също и в по-малки количества в авокадото, бананите и бадемите. Храни богати на протеини също са добър източник на цинк, който е необходима на рецепторите на щитовидните хормони в клетките. Яденето на достатъчно протеин е едната половина от уравнението, а другата половина е да се уверете, че обработвате протеина правилно. Синдром на дразнимото черво, подуване на корема, киселини в стомаха и рефлукс могат да показват, че не храносмилате протеините правилно. Най-простото нещо, което можете да направите в този случай е да приемате сутрин на гладно ябълков оцет с малко вода. Същото можете да направите и преди да вечеряте.

Поръчайте

pora4ay_baners2.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268
 

Капки Хепавитал - за прочистване на черен дроб и жлъчка.

Купете 2 опаковки Хепавитал на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Хепавитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Май 2020

Content
LivedaMed2000