0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Хроничната умора може да се дължи и на лошо функциониране на черния дроб и жлъчката

Всеки ден ние сме изложени на токсична атака чрез храната, която ядем, въздуха, който дишаме, водата, която пием и химикалите, които поемаме чрез кожата


броколи
Работата на черния дроб е да филтрира тези вещества от кръвта ни, така че те могат да бъдат премахнати от тялото. Мазните, обработените и химико-натоварените храни са тежко бреме върху нашите вече претоварени черен дроб и жлъчка. Безалкохолните напитки и храни, съдържащи фруктоза също са вредни за черния дроб.
Здравословната диета, съдържаща полезни хранителни вещества, необходими за детоксикация на черния дроб е от съществено значение за правилното поддържане функцията на черния дроб и за добро здраве. Ако черният дроб е претоварен или има недостиг полезни хранителни вещества, процесът на детоксикация ще бъде засегнат, токсините ще се върнат отново в кръвта, което води до умора, отслабена имунна функция, слаба памет и увреждане на клетките в организма.
Ето и някои от естествените помощници за по-добра работа на черния дроб и жлъчката.
Корен от глухарче: Използва се от билкарите за насърчаване детоксикацията на черния дроб. Чаят от глухарче може да бъде здравословна алтернатива на кафето.
Чесън: Съдържа метионин, който е необходим за детоксикация на черния дроб и повишава нивата на глутатион – естествен протектор на черния дроб и жлъчката.
Кръстоцветни зеленчуци: зеле, броколи, брюкселско зеле и карфиол съдържат естествени серни съединения, които също са в помощ на черния дроб.

Поръчайте

pora4ay_baners2.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268
 

Капките Хепавитал са продукт за прочистване на черен дроб и жлъчка.
Можете да закупите Хепавитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

Купете 2 опаковки Хепавитал на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Юли 2019

Content
LivedaMed2000