0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Как се омазнява черния дроб?

Омазняването на черния дроб най-често настъпва, когато са налице излишни килограми


cherniya drob omaznen Как се омазнява черния дроб?

И въпреки това, омазняването в черния дроб много лесно може да се превърне в обратим процес ако е налице едно по-отговорно отношение към диетата.
Излишните мазнини в тялото - това е не само естетически проблем. Допълнителните килограми са склонни да се натрупват не само под кожата, но също така и във вътрешните органи. В резултат те започват да работят с претоварване, мастния и въглехидратния метаболизъм са нарушени и има предразположение за развитието на различни заболявания. Черният дроб е един от онези органи, които буквално попиват мазнините.
Известно е, че въглехидратите осигуряват на организма енергия, която е необходима за нормален живот и за извършването на обичайните физически дейности. Въглехидратите могат да се натрупват в организма и извън клетките за съхранение, ако е необходимо. Ролята на такова съоръжение изпълнява черния дроб. Глюкозата се съхранява там под формата на гликоген, и, когато е необходимо, отново се връща в кръвта. Въпреки това е важно да се има предвид, че капацитета за съхранение на черния дроб е ограничен. По този начин, при възрастните черния дроб, средно съдържа около 90 грама гликоген. Излишният гликоген се превръща в мазнини, които се депозират във всички възможни места в тялото.
Постепенно намаляване на теглото спомага за нормализиране на чернодробните ензими и намаляване съдържанието на мазнини в черния дроб. Но бърза загуба на тегло, особено с помощта на диета с ниско съдържание на калории, или на гладно, ще доведе до развитието на възпалителни процеси в черния дроб. Това е така, защото внезапна загуба на тегло причинява отделянето на големи количества от мастните клетки и повишена чернодробна липидната пероксидация.

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com
https://youtu.be/bRB2pqN20qg

Поръчайте

pora4ay_baners2.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268
 

Капките Хепавитал са продукт за прочистване на черен дроб и жлъчка.
Можете да закупите Хепавитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

Купете 2 опаковки Хепавитал на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Юли 2019

Content
LivedaMed2000