0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Как се трупат мазнините и как да предотвратим това?


Напоследък темата за здравословния начин на живот и разумния подход към храненето ни преследва едва ли не всеки ден

С ентусиазъм пристъпваме към експерименти над собственото си тяло, но малцина се замислят как всъщност организмът качва килограми. Ето по какъв принцип се трупат мазнините и как да го предотвратим.

ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ ПРЕДОТВРАТИ, ОТКОЛКОТО ДА СЕ ИЗГОРИ

Не са много хората, които по рождение са с наднормено тегло. И ако няма здравословни проблеми,причината за ненавистните килограми е баналното прекаляване с калориите. Тези, които се надяват на желязната си воля, трябва да разберат, че това е самоизмама. Седмичното преяждане вечер се отлага в запаси, а следващите три дни гладуване или суров детокс не могат да анулират последствията.

Редовното прочистване на черния дроб и жлъчката с билковите капки ХЕПАВИТАЛ води до добра работа на цялата храмосмилателна система, отлично самочувствие и дълги години здраве

Тази „люлка" не позволява постигането на задоволителен резултат. И дори ако приятелката ви успешно практикува екстрени диети и при това си остава стройна, с голяма вероятност тя страда от разстройство на хранителното поведение - РХП.

Работата е там, че организмът изпитва стрес, подготвя се за глада или ограниченията и с още първото хранене се запасява с калории „за черни дни".

Поръчай билковите капки ХЕПАВИТАЛ за прочистване на черния дроб и жлъчката ТУК! Тримесечната препоръчителна доза пристига при вас с отстъпка

Изводът е, че притежателките на изваяни фигури трябва само нормално и балансирано да се хранят, да не преяждат и да следят за баланса на калориите. Да се запази теглото, е много по-лесно, отколкото след това да се избавите от натрупаните килограми. Редовните трапези, при които се губи чувството за мярка, се отлагат във вид на подкожни мазнини и от тях е много сложно да се избавите.

ОСНОВАТА Е ДЕФИЦИТЪТ НА КАЛОРИИ

Колкото и грубо да звучи, но не съществува вълшебно хапче, което да изгаря мазнините. В основата на всички методики за отслабване е залегнал дефицитът на калории. Приблизително същия извод прави д-р Джордж Блекбърн от Харвардския медицински колеж, когато обяснява, че всички диети така или иначе ограничават калориите. И човекът отслабва поради това, че организмът черпи от своите запаси.

ЕДНО ПРЕЯЖДАНЕ НЕ ВОДИ ДО ЗАТЛЪСТЯВАНЕ

Добрите новини са, че едно плътно похапване няма да стане причина за няколко излишни килограма. До увеличаване на теглото води системното преяждане. Ако сте забелязали, че за 2 години сте качили 5 килограма, това означава само, че калорийността на менюто ви често превишава нормата (а тя е индивидуална за всеки човек).

КАК СЕ ТРУПАТ МАЗНИНИ

„Наддаването на тегло представлява дисбаланс между калориите, които употребяваме, и калориите, които изгаряме. Ако този дисбаланс се запази в течение на определен период, напълняваме", смята австралийският диетолог Джема 0'Хенлън. Принципът на натрупване на мазнини е прост и ясен. Като знаете това, можете да избегнете излишните килограми. Отбелязваме, че това не важи за хора, които имат проблеми със здравето. В такъв случай трябва да се установи диагнозата и да се спазва определен план за лечение.


Поръчайте

pora4ay_baners2.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268
 

Капки Хепавитал - за прочистване на черен дроб и жлъчка.

Купете 2 опаковки Хепавитал на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Хепавитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Юни 2020

Content
LivedaMed2000