0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Може ли да се излекува затлъстелия черен дроб?

Конвенционалната или ортодоксална медицина не разполага с конкретна терапия или медикаментозно лечение за обръщане на затлъстелия черния дроб


мазен черен дроб
Всъщност, много лекарства, като лекарствата за понижаване на холестерола, например могат да окажат токсични ефекти върху клетките на черния дроб.
Лекарите насърчават постепенното намаляване на теглото, което доказано подобрява функцията на черния дроб. Освен това, много медицински автори предупреждават, че много бързата загуба на тегло или прекалено радикални диети, могат да влошат състоянието на черния дроб. Добрата новина е, че постепенното намаляване на теглото, с по-малко от 5 до 10% загуба на първоначалното телесно тегло над 6 месеца се препоръчва.
Така че, затлъстяването на черния дроб може да се промени, но това може да отнеме известно време – от една до две години в някои случаи. Ако сте с наднормено тегло и ви е много трудно да отслабнете, преразгледайте обективно здравословното си състояние, направете едно основно прочистване на черния дроб с диета или чай и започнете да действате.
Освен диета и хранителните недостатъци, най-важните фактори за лошото състояние на черния дроб са:

  • Инсулиновата резистентност

  • Чернодробната токсичност

  • Лептиновата устойчивост


Приемът на билки и отвари може значително да подобри състоянието на черния ви дроб. Ако започнете да правите дори и само един разтоварващ ден в седмицата, това неминуемо ще доведе до много по-доброто състояние на този толкова важен орган за човешкото тяло и здраве.

Поръчайте

pora4ay_baners2.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268
еmail: info@kapkite.com

 

Капките Хепавитал са продукт за прочистване на черен дроб и жлъчка.
Можете да закупите Хепавитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

Купете 2 опаковки Хепавитал на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Май 2019

Content
LivedaMed2000