0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Ускореният ритъм на живота е зад епидемията от затлъстяване

Не е тайна, че процентите на затлъстяване постоянно нарастват. Според Федералната служба за статистическа информация, 40% от населението в трудоспособна възраст има наднормено тегло


Speed Up Your Results by Visiting a Weight Loss Clinic in Miami Today

Според експерти, причината за промяната и епидемията от затлъстяване е в ритъма на живота, съобщава руското издание "Известия", цитирайки диетолога Лидия Йонова.
Стандартната диета на човек, живеещ в Европа и Америка, се променя радикално, твърди диетолога Лидия Йонова. Поради ускоряването на ритъма на живота, хората престават да ядат природни, естествени храни, преминават към продукти с ниско качество и набързо приготвени, които предизвикват затлъстяване. Рекламата също така кара хората да бързат да пазаруват храни със съмнително качество.
Йонова казва: "Това количество захар, която използва съвременния човек, не е консумирано никога в човешката история. Консумирането на големи количества на допълнителни и животински мазнини, месо, естествени и обработени меса (колбаси) се превръща в начин на живот. Учим децата на бързо хранене и ги подстрекаваме да живеят нездравословно, като дори си празнуват там празниците, без да мислим, че е абнормно и как това може да навреди на здравето им в бъдеще."
Добре е да се знае, че използването само на три хамбургера седмично увеличава риска от развитие на астма.
Китайски изследователи установиха, че само три хамбургера на седмица значително увеличават вероятността от развитие на астма. Мастните киселини, съдържащи се в това висококалорично ястие, стимулират отделянето на вещества, свързани с възпалителната реакция. Това може да допринесе за появата на астма и други заболявания на горните дихателни пътища.
Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Поръчайте

pora4ay_baners2.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268
 

Капки Хепавитал - за прочистване на черен дроб и жлъчка.

Купете 2 опаковки Хепавитал на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Хепавитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Септември 2019

Content
LivedaMed2000