0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

За да предпазим черния дроб, се нуждаем от индийско орехче

Подправката индийско орехче може да предпази черния дроб от смъртоносни болестиПодправката индийско орехче съдържа антиоксиданти, които предотвратяват възпалителните процеси на този орган, както показва проучването.
Китайски учени от университета в Нанчанг установиха, че индийското орехче може да предпази черния дроб от тежки заболявания. По време на експериментите с лабораторни мишки тази ароматна подправка намалява нивото на възпалителните процеси в органа. В допълнение, индийското орехче също помага на черния дроб за поддържане на здравето чрез регулиране нивото на мазнините. Според изследователите положителният ефект на подправката върху черния дроб може да се обясни с високото съдържание на лигани антиоксиданти, които са известни със способността си да подобряват различни части на тялото. Черният дроб на мишките, използвани в проучването, е специално засегнат от химичните компоненти на тиоацетамидите.
"Индийското орехче в традиционната китайска медицина отдавна се използва за лечение на стомашно-чревни заболявания", пишат изследователите. "Нашите открития показват способността на тази подправка да се справи с увреждането на черния дроб." Това се обяснява с ефекта върху ген, наречен PPAR. Ако е в режим "изключен", тогава индийското орехче губи способността си да поддържа здравето на черния дроб. Резултатите от проучването показват, че индийското орехче намалява степента на увреждане на тиоцетамидите в черния дроб чрез PPAR модулация и отчасти поради компонентите на лигнана."
Напомняме, че лигнаните - това са един от основните класове фитоестрогени, изпълняващи защитна функция в растенията. Китайските изследователи са убедени, че получените от тях данни могат да се използват като основа за разработването на нови лекарства, които предпазват от тежко чернодробно увреждане, което често е необратимо и непрекъснато води до смърт на пациентите.
Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Поръчайте

pora4ay_baners2.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268
 

Капки Хепавитал - за прочистване на черен дроб и жлъчка.

Купете 2 опаковки Хепавитал на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Хепавитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Май 2020

Content
LivedaMed2000