0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Зеленият чай изгаря мазнините


Анализ на различни проучвания показа, че редовната консумация на зелен чай може да намали теглото на човека и да понижи индекса на телесната маса

Вярно е, че не са наблюдавани специални промени в обема на талията (индикатор за натрупването на коремни мазнини) във връзка със зеления чай.

Общо експертите са изследвали резултатите от 26 експеримента, включващи 1344 пациенти. Телесното тегло и индексът на телесната маса се промениха, ако зеленият чай се консумира повече от 12 седмици и при доза по-малка от 800 милиграма на ден.

Друга група изследователи от своя страна представи списък на универсалните храни за изгаряне на мазнини. На първо място беше артишока. Този зеленчук се характеризира с високо съдържание на диетични фибри и антиоксиданти, както и със способността да активира производството на жлъчка и да нормализира холестерола. Плюс това артишокът предизвиква диуретичен ефект, като е истинско спасение от отоци.

Капките ХЕПАВИТАЛ прочистват черния дроб и жлъчката и спомагат за намаляване на телесното тегло. ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА!

На второ място е грейпфрутът, известен с ниското съдържание на калории. Диетолозите препоръчват грейпфрут на тези, които искат да избегнат преяждането. В допълнение, проучванията показват, че грейпфрутът може да нормализира кръвната захар. На свой ред, суроватката е отлично средство за ускоряване на метаболизма и изграждане на мускули.

На четвърто място в списъка е зеления чай. Може би това е най-здравословната напитка в света. Според специалистите е показан за поддържане здравето на черния дроб.

И накрая, на пето място, идва черния пипер, който може да прочисти кръвоносните съдове и да стимулира кръвообращението.


Поръчайте

pora4ay_baners2.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268
 

Капки Хепавитал - за прочистване на черен дроб и жлъчка.

Купете 2 опаковки Хепавитал на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Хепавитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Май 2020

Content
LivedaMed2000