0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Най-голямото предизвикателство за мен беше да откажа алкохола


Най-голямото предизвикателство за мен беше да откажа алкохола

За да откажа алкохола, ползвах капките Алкофитал, като паралелно с това посещавах психолог

Взех решение да откажа алкохола след като претърпях операция. На 44 години съм, и сериозния проблем, който имах със здравето, ме накара да се замисля за живота си и да направя нещо по въпроса за подобряване на здравето си.

Имам семейство, но с жена ми сме разделени. Разведохме се заради това, че аз много пиех. Сега я разбирам напълно, но по онова време превърнах случката в абсолютен цирк. Не знам дали сега, когато вече не пия, ще се върне при мен. Разрушеното доверие трудно се връща.

В момента живея сам. Докато траеше възстановяването ми, както и докато отказвах алкохола, живеех при нашите. Истината е, че с такова предизвикателство, като борбата с редовната злоупотреба с алкохол, не можех да се боря сам. Имах нужда от подкрепа, ако щете и от наблюдение. В това отношение родителите ми направиха много, и аз им благодаря за разбирането, за силата и увереността, която ми дадоха.

Общо, като се замисля, не употребявам алкохол от две години и седем месеца. По начало са повече, може би три години и някакви месеци, но тук аз не включвам времето, през което отказвах алкохола. Става дума за самото начало.

Капките Алкофитал побеждават алкохолната зависимост и спомагат за трайно отказване на алкохола

Искам да се знае, че като се почне да се взимат капките Алкофитал, не бива да се очаква че нещата и спирането на алкохола ще се случи като с вълшебна пръчица. Това не е магия. Това е дълъг процес, който изисква внимание на сто процента, ако не и повече. И тук не става на въпрос само за внимание, ами и за пълна отдаденост. Решите ли, че слагате точка, трябва да е точка, а не многоточие.

Колкото до капките Алкофитал, мога да кажа че много ми въздействаха добре. Още от самото начало предизвикаха непоносимост към алкохола. Знам, че сега, ако пак нещо се случи и усетя някаква слабост в себе си, мога да разчитам на тях. Знам, че в такива моменти ще ми помогнат.

Важно е да се посещава психолог или психиатър по време на отказването на алкохола, защото в повечето случаи причината да се пие много алкохол е чисто емоционална или душевна, ако щете... Нужно е да се фиксира проблема и да се работи по неговото отстраняване.

Колкото по-дълго време успеете да устискате без да пиете ама никакъв алкохол, толкова по-малко ще ви се пие. Затова първата година от отказването на алкохола е много важна.

Крум Кирилов на 44 години от Варна


Поръчайте

pora4ay_baners1.webp
Поръчайте сега на 
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки за отказване от алкохола и абстинентни прояви. 

Купете 2 опаковки Алкофитал сега на промоционална цена от 122 лв. и ползвайте отстъпка от 11 лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Алкофитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Януари 2021