0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Най-ефективно отказах алкохола с капките Алкофитал


Най-ефективно отказах алкохола с капките Алкофитал

Пробвал съм няколко средства за отказване на алкохола, но най-добър ефект имам от капките Алкофитал

Проблемите с алкохола при мен стартираха след като се разведох. Започнах да пия, не знам дали от нещо като стрес или мъка, но водката я приемах вместо успокоителни хапчета. Първо по малко, после неусетно започнах да увеличавам дозата. Това му е лошото на алкохола - не се ли спреш навреме, увлича те надолу. Така и аз се увлякох, но добре че не пропаднах съвсем.

Капките АЛКОФИТАЛ са ефективно билково средство за отказване на алкохола. Поръчайте СЕГА!

Истината е, че съм пробвал няколко средства за отказване на алкохола. Първо пиех някакви хапчета. Половин година, че и повече ги пих - ефект никакъв. После на брат ми жена му ме води при някакъв билкар. Той даде някакъв отровен чай, който едвам го пиех, но го пиех, защото се надявах да ми помогне. Не ми помогна, не спрях да пие, даже лошо ми ставаше от него.

Не съм мислил и никога не съм ходил на разните му там психолози, психиатри и така нататък. Стигнах до заключението, че сам съм си го причинил това, и сам ще трябва да се оправям. Е, сам не бях, докато се отказвах от алкохола... Не знам дали щях да се справя, ако обстоятелствата бяха други.

Капките Алкофитал ми бяха препоръчани от моята приятелка, с която сме заедно сега

Тя беше до мен и по времето, когато започнах да пия, както и да отказвам алкохола. С мен и е сега. Не знам дали ако не бях я срещнал, нямаше да се пропия още повече или нещо такова. Тя ми каза за капките Алкофитал, тя изтърпя всичките трудности, които ѝ създавах, докато отказвах алкохола. Не бях лесен, не беше и лесно, но благодарение на капките Алкофитал и на подкрепата, която имах, се справих.

Общо взето, употребявах капките Алкофитал около два месеца. После прекъснах, направих една по-дълга почивка и наново започнах да ги взимам. Не мога да кажа колко опаковки ми бяха нужни, може би около 4, за всичкото това време. На мен пиянството ми беше много силно, сигурно и затова ми е било нужно по-голямо количество Алкофитал.

Не знам при другите хора как ще е, не знам колко опаковки ще са нужни на някой друг. Сигурно зависи от човека. Но едно е ясно - капките Алкофитал ще ви помогнат да се откажете от алкохола. Трябва само да се доверите както на себе си, така и на човека до вас.

Методи Христев от София


Поръчайте

pora4ay_baners1.webp
Поръчайте сега на 
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки за отказване от алкохола и абстинентни прояви. 

Купете 2 опаковки Алкофитал сега на промоционална цена от 122 лв. и ползвайте отстъпка от 11 лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Алкофитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Януари 2021