0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Капките Алкофитал - как действат при отказване на алкохола?


Капките Алкофитал  - как действат при отказване на алкохола?

Искам да разкажа накратко как капките Алкофитал действаха при мен, когато започнах да ги използвам за отказване на алкохола

Аз се боря с алкохолна зависимост от 7 години. За трите години, откакто съм отказал алкохола, съм изпил толкова, колкото преди изпивах за 2-3 дни. Някоя и друга бира, коктейл и малко вино - това. И това се случи по поводи, при които нямаше как да кажа, че не пия, да се обяснявам, че отказвам алкохола или нещо такова.

С АЛКОФИТАЛ се постига постепенно отказване на алкохола, което не натоварва и не вреди на организма, свикнал с ударни дози алкохол. ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА!

Отделно от това, трябва да кажа че моето пиене беше социално. Има различни видове алкохолици. Като например - битови. Такива хора предпочитат да пият у дома и рядко злоупотребяват с алкохол извън техните къщи. Аз все си търсех повод за пиене. Събирах компании в разни заведения, черпех себе си и другите наред. И най-много черпех себе си...

Когато започнах да взимам капките Алкофитал, имах сериозни проблеми със здравето заради това, че пиех често и по много. Бях с кръвно, което буквално удряше тавана. Ако не бях направил това, което направих, като нищо можеше да ме тресне някой инсулт или инфаркт.

Капките Алкофитал ми причиниха непоносимост към алкохола

Започнах да ги взимам преди да спра да пия. То аз без тях не знам дали щях изобщо да спра да пия. И като "ударя" едно малко, и като съм взел капките Алкофитал, и ми се отщяваше да пия. Ама буквално ми се отщяваше, защото започваше да ми се повръща, ако съм взел капките и в същия ден пия някакъв алкохол. Няма значение дали е бира, вино, коняк, ром... И така ден след ден, малко по малко крачка по крачка, аз започнах да се приближавам към отказването на алкохола. Някои могат да се изплашат от това непрекъснато гадене. Лесно може да се отървете от него - продължете да си взимате капките Алкофитал и не пийте алкохол - тогава няма гадене.

Така успях да постигна отказване на алкохола, което да не е опасно за здравето ми и да не е неприятно за моите близки. Капките Алкофитал ми помогнаха да продължа да живея по начин, който да не застрашава живота и достойнството ми.

М. Попов от София


Поръчайте

pora4ay_baners1.webp
Поръчайте сега на 
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки за отказване от алкохола и абстинентни прояви. 

Купете 2 опаковки Алкофитал сега на промоционална цена от 122 лв. и ползвайте отстъпка от 11 лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Алкофитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Януари 2021