0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Хепавитал ми помогна при лечението на стеатозата


Хепавитал ми помогна при лечението на стеатозата

Казвам се Иванка Йовчева и започнах да приемам Хепавитал след като беше установено, че имам стеатоза

Тези билкови капки много ми помогнаха при лечението на стеатоза. И въпреки, че вече съм по-добре, ще продължа да взимам Хепавитал превантивно.

Лекарите ми назначиха диета, казаха ми какво да ям и какво да не ям, и това беше. Не било в опасен стадии заболяването, нямало нужда от лекарства.

Аз не мога да определя това като безхаберие. Но, не можех и да разбера защо трябва да разчитам само на някаква диета. Знам, че черния дроб се лекува и с храна. Но, също така знам, че болестите трябва да се лекуват в началото, за да не се усложнява ситуацията накрая. И не разбирам защо здравната система в България предпочита да се занимава с болните хора, когато заболяванията им са станали хронични или са нанесли непоправими щети. Но, това е една дълга тема, която не ми се иска да обсъждам сега.

С Хепавитал лесно се решават всякакви проблеми, предизвикани от различни чернодробни заболявания, включително стеатоза, хепатит, затлъстяване и проблеми с дебелото черво

Аз много неща не разбирам, но онова, което проумях с времето е, че колкото и да е опасно самолечението, за предпочитане е пред бездействието. А и от билките, особено ако представляват извлек, ако са комбинирани компетентно, има само полза. И поради тази причина аз избрах капките Хепавитал като средство, което да ми помага в лечението на стеатозата.

Преди да поръчам капките Хепавитал аз много изчетох, както за самото заболяване, така и за самите капки. Разбира се, че не се отказах от диетата. Спазвам стриктно онова, което диетологът и гастроенерологът ми предписаха. Особеното на моя случай е, че имам ужасни киселини, които се случват дори и ако случайно или нарочно дишам с отворена уста. Затова няма да споделям точно какво ям и не трябва да ям, защото всеки случай си е особен и всичко зависи от конкретния човек и неговите съпътстващи заболявания. Другото, което трябва да поясня е, че 23 години работя като медицинска сестра, и повечето неща са ми ясни.

Как точно ми се случиха нещата с капките Хепавитал? Първо, поръчах си три опаковки, заради отстъпката. Както и заради това, че билковото лечение изисква малко повече време, но за разлика от лекарствата дава по-дълготрайни и ефективни резултати.

Второ, преди да започна да взимам капките Хепавитал си направих пълни чернодробни изследвания. Направих ги пак след около 4 месеца. Показателите бяха значително по-ниски, имаше налице стабилизиране, което и чувствах. Онова, което се случи с мен, след като започнах да взимам капките Хепавитал беше, че умората ми изчезна, отслабнах значително. Преди изпадах в ужас само ако ми се налагаше да си вържа обувките. Сега ми е леко и на душата, и на тялото. Чувствам се добре, коригирах си, освен омазнаването на черния дроб, и запека, и килограмите, и самочувствието. Хубавото е, че всичко е в норма.

Иванка Йовчева от Бургас на 44 години


Поръчайте

pora4ay_baners2
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268
 

Капки Хепавитал - за прочистване на черен дроб и жлъчка.

Купете 2 опаковки Хепавитал на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Хепавитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Януари 2021