0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Хепавитал ми помогна да излекувам черния дроб от стеатоза


Хепавитал ми помогна да излекувам черния дроб от стеатоза

Аз имах стеатоза, която е разболявала черния ми дроб в продължение на няколко години

Стеатоза е заболяване на черния дроб, което настъпва неусетно. Много трудно човек може да разбере, че има проблем с черния дроб, ако не си направи изследвания или не отиде на лекар. Целият проблем е в това, че заболяването протича безсимптомно. За онези, които се чудят какво е това стеатоза и какво представлява това заболяване, ще обясня, че стеатозата всъщност е омазняване на черния дроб.

Капките ХЕПАВИТАЛ отстраняват омазняването от черния дроб и му помагат да работи по-добре. Подходящи са и при почти всички чернодробни заболявания, като поддържащо лечение. ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА!

Омазняването на черният дроб се случва заради прием на алкохол. Такова омазняване, обаче може да настъпи дори и ако изобщо не се пие никакъв алкохол, както е в моя случай. Аз алкохол не обичам и не мога да пия. Направо не го понасям, ако трябва да бъда честна. Но, при мен, както предполагам и при много други хора, омазняването се е случило заради многото излишни килограми, които имах. Аз тежах около 90 и няколко килограма, преди да започна да взимам капките Хепавитал.

Капките Хепавитал не само отстраниха омазняването от черния дроб, но ми помогнаха и да се справя с излишните килограми, които имах. Да, само с част от тях, защото все още има какво да се сваля от мен, но е много важно да се започне. А аз много пъти съм започнала да отслабвам и нищо не съм постигнала, досега. В момента тежа 78 килограма и тези почти 20 килограма успях да ги загубя за около една година, откакто взимам капките Хепавитал.

Другото, което е важно да се знае е, че капките Хепавитал имат отлично детоксикиращо действие не само върху черния дроб

Те действат добре и на жлъчката и дебелото черво.

Аз използвам капките Хепавитал на пълен цикъл. Това ще рече, че правя прочистване с тях три месеца. После почивам още толкова и пак почва. В момента съм на третото циклично прочистване с капките, ако мога така да се изразя. Направих си изследвания, добри са, но е нужно да са още по-добри. Знам, че болест, която се е развивала толкова години няма как да изчезне за месец, два или три. По-важното е, че процесът на оздравяване е стартиран. Всичко останало зависи от мен!

Йорданка Попова от Варна


Поръчайте

pora4ay_baners2
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268
 

Капки Хепавитал - за прочистване на черен дроб и жлъчка.

Купете 2 опаковки Хепавитал на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Хепавитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Януари 2021