0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Стресът ми докара един куп болести, Стресовитал ме отърва от тях


Стресът ми докара един куп болести, Стресовитал ме отърва от тях

През последните няколко години ми се събраха много отрицателни емоции, много стрес, много нерви изхабих.

Много неприятни събития ми се случиха, и това нямаше как да не се отрази на нервната ми система. По-лошото е, че стресът ме разболя. Заедно с него дойдоха и други болести.

Какво основно ми се случи? Първо ме напусна моя мъж. Живяхме с него 12 години, имаме дъщеричка на 4 годинки. Всичко ни беше наред, уж. Работехме и двамата, имахме апартамент, който нашите ни бяха дали, спокойствие, разбирателство, уж. И преди 2 години още разбирам аз, че той си е хванал любовница. Цели две години ме е лъгал. Накрая дойде един ден и каза: тръгвам си. Все едно ние тука с детето бяхме хотел някакъв.

Капките Стресовитал - най-доброто решение за справяне със стреса и последствията от него!

Подаде молба за развод, всичко започна да се случва много бързо. Аз през повечето време не знаех как се чувствам, но си давах вид, че съм добре, че не ми пука и че ми е все тая какво ще се случи оттук нататък. Обаче не ми беше все тая. Но, понеже съм потискала всичко в себе си, това по лош начин се отрази на здравето ми.

На нервна основа започна да ме боли стомах. Нещо като колит получих - болки и страшни киселини. Освен това, пак от стрес, започнах да преяждам. И това ме довърши. Вдигнах кръвно, постоянно чувствах умора. Не знам как, но успявах по някакъв начин да се грижа за детенцето ми, да посещавам родителите ми. С приятелки много не излизах, защото те все за мъжа ми говореха, а аз исках да избягвам темата.

И така, здравословното ми състояние се влоши. Повечето лекари ми казваха, че си ги имам тези болести, че винаги съм била такава. Никой дори не предположи, че може да е на нервна почва. Затова аз някак взех нещата в свои ръце.

Заинтерсувах се какво може да се направи в този случай, какво мога да пия, и така попаднах на вашия сайт. Тук прочетох много за продукта Стресовитал.

Реших да пробвам този продукт, защото в него има направо букет от билки, които наистина ми помогнаха да овладея стреса. Взимах капките около 7 месеца. Горе-долу от около 3-4 месеца живея много по-добре, по-спокойно ми е, не се притеснявам, спя си достатъчно.

И това някак се отрази и на другите здравословни проблеми, които имах. Коремът престана да ме боли, кръвното се нормализира. Ето колко важно е човек да е спокоен. И колко хубаво е, че има продукт, като Стресовитала, който да осигури това спокойствие.

Йорданка Попова от София


Поръчайте

pora4ay_baners4.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки Стресовитал - против депресии, панически атаки, нервни разстройства и безсъние.

Купете две опаковки Стресовитал сега на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Стресовитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Януари 2021