0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Със Стресовитал преодолях безпокойството си


Със Стресовитал преодолях безпокойството си

Ползвам капките Стресовитал от четири месеца, и онова, което мога да кажа е, че билките са за предпочитане пред всякакви антидепресанти и други химии

Когато започнах да употребявам капките Стресовитал аз бях в състояние на депресия и безпокойство. Една комбинация, която не се среща много често, но която става факт, ако човек не намира подкрепа за поведението си. Мен повечето пъти са ми казвали, че нищо ми няма, че е от възрастта, от времето, от храната и какво ли още не. Дори собствената ми майка неглежира състоянието ми.

Капките СТРЕСОВИТАЛ са билков продукт, който помага по-лесно да се справите с депресията, премахват безсънието, безпокойството и нервното напрежение

В продължение на дълго време имах проблеми с психичното здраве. Спомням си, че преди известно време попитах майка ми дали чуването и виждането на разни неща е нормално, и отговорът й беше: "Ти си твърде млада и не знаеш какви са истинските проблеми с психичното здраве."

По онова време бях невероятно депресирана, разтревожена и уплашена от себе си и от това, което бих могла да направя. Всеки път, когато се опитвах да я помоля за помощ, защото виждах усещах, че нещо не е наред, тя винаги намираше извинение да отхвърля случващото се. Казваше ми, че имам нужда от повече сън или просто да „зарежа този телефон!".

Днес просто ми се иска тя да беше се вслушвала малко повече, вместо да ми казва, че лъжа или да се ядосва и да става нетърпелива. Ако тя ми беше по-голяма подкрепа, щях да се чувствам по-способна да се справя по време на лошите си епизоди.

Имайки предвид, че дори собствената ми майка не ми вярваше, аз наистина се чувствах сама и мислех, че никой няма да ме изслуша и ще реши, че или съм лигла, или просто не знам какво искам. Беше ми трудно да потърся помощ или да се грижа за себе си по начините, от които се нуждая.

Затова реших да се оправям сама. Започнах много да чета, да се интересувам от състоянието си и да търся алтернативни начини, за да си помогна. Първото, което направих, беше да се запиша на пилатес. Йогата ми се струваше прекалено мързелива, разните там аеробни гимнастики не бяха за мен. Затова ми трябваше нещо по средата. Именно от курса по пилатес аз научих за капките Стресовитал, които взимах в продължение на три месеца. В интерес на истината, и сега ги употребявам, но само от време на време. За пълното ми възстановяване бяха нужни около три опаковки. Когато си поръчвах капки, ме посъветваха да ги взимам поне три месеца. Аз и така направих. Хубавото е, че подобрението ми настъпи още някъде през втория месец. Въпреки това, аз продължих да ги взимам, и както казах - все още ги употребявам. Мисля, че за моето състояние ще е добре да ги взимам по-активно известно време, и след това да си правя почивка.

По-важното е, че безпокойството, което изпитвах преди, вече го няма, а депресията, лошото настроение, безсънието и постоянната отпадналост малко по малко отстъпиха. Капките Стресовитал си свършиха перфектно работата и ми осигуриха спокойствието и увереността в себе си, от която имах нужда.

П. Томова от Варна


Поръчайте

pora4ay_baners4.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки Стресовитал - против депресии, панически атаки, нервни разстройства и безсъние.

Купете две опаковки Стресовитал сега на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Стресовитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Януари 2021