0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Променете отношението към парите, за да ги умножите

От 90-те години, когато ядрените физици метяха улиците, а учителите търгуваха на битпазара, изплува снизходителното: „Щом си толкова умен, защо си толкова беден?“Днешният ден пък породи пълчища безработни икономисти и юристи. Мрачно? Без паника, моля! Човекът е напълно адаптивно същество. Бъдете най-добри в това, което правите, осланяйте се на способностите, дадени ви от Бога (или от природата), вършете това, което ви е истински интересно, и ще сте добре. Ще сте добре, както финансово, така и емоционално.
Всички знаем какво е мястото и значението на парите. Остава да изясним как да организираме движението им, как да ги насочим в нужното русло с минимални разходи и най-голяма изгода. Веднага предупреждаваме, че не разполагаме с готови рецепти, а само с общи препоръки.
Поемайте отговорност за финансите си и ги споделяйте с партньора и децата. Това ще ви помогне да избегнете упреци от рода на „Къде са парите, скъпа/и?“. Децата ще усвоят азбуката на икономическата грамотност, а семейният клан неизбежно ще се сплоти в процеса на решаване на общите задачи.
Планирайте Бюджета
Премереното решение колко и за какво да похарчите в течение на месец, година, близките десет години, ще ви помогне да организирате финансите, така че да имате пари винаги на разположение.

Разпределяйте средствата


Осигурете достоен живот, инвестирайте в развитието, което би могло да е образованието, бизнесът, мечтата, и не забравяйте да спестявате „за черни дни“ - всичко се случва. И тук обаче спазвайте мярка и осигурете пълноценното днес, благополучното утре и безгрижния финал.
Помагайте на ближните си, когато действително се нуждаят. Това дава усещане за съпричастност, повишава самооценката, а в бъдеще - ще ви се връща стократно. Само че трябва да споделяте искрено, деликатно и без да разчитате на благодарност.

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.
Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза - 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com

Поръчайте

pora4ay_baners4.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки Стресовитал - против депресии, панически атаки, нервни разстройства и безсъние.

Купете две опаковки Стресовитал сега на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Стресовитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Януари 2021