0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

БЛИЗНАЦИ

БЛИЗНАЦИ

БЛИЗНАЦИ (21 МАЙ - 21 ЮНИ)

Ако продължите да неглижирате вече съществуващи проблеми със здравето, най-вероятно след известно време ще трябва да посетите лекар и да се лекувате от онова, което преумората ви е причинила! Звездите казват, че просто трябва да си починете - и най-накрая да установите и да спазвате някакъв режим на деня. На първо място обърнете внимание на съня. Лягате късно и ставате рано - това не е добре! Да получите достатъчно сън сега е изключително важно за вас. Не яжте нищо тежко вечер. Преди лягане е полезно да се разхождате - или поне да проветрявате стаята.

През този месец някои Близнаци не трябва да забравят да обърнат внимание на състоянието на кожата си. Ако имат силно изразено акне, сега всякакви независими начини за елиминирането му могат само да влошат ситуацията. По-добре е да се посъветвате със специалист.

Не пропускайте закуската, уважаеми Близнаци, колкото и заети да сте. Закуската се препоръчва да е лека, без специални претенции, да е удовлетворяваща, за да имате сили през целия ден. Полезно е да събудите стомаха с нещо приятно.

 


Здравен хороскоп
Януари 2021